Főoldal > SZÉPSÉG > 10 szuper szépségtipp lusta lányoknak

10 szuper szépségtipp lusta lányoknak

lustaszépség
0

Írta:

Bronzos szépség Ha szeretnéd jobban kiemelni a vonásaidat, no és persze, még egy kicsit megőriznéd a

Bronzos szépség

Ha szeretnéd jobban kiemelni a vonásaidat, no és persze, még egy kicsit megőriznéd a nyáron megszerzett barnaságot, akkor használj krémes bronzosítót, amivel hangsúlyozd ki a szemed és az arccsontod.

Ragyogjon a lábad is!

Rövid szoknya viselésekor vigyél fel egy kevés highlightert a lábad közepére, így még szebb kontúrt adhatsz a végtagoknak. Ennek a trükknek hála a lábaid vékonyabbnak és hosszabbnak tűnnek.

Gyors volumen

Keríts egy nagyobb átmérőjű hajsütővasat, így szinte azonnal nagyobb volument kreálhatsz az egyenes hajba. Hajadat kisebb szekciókra osztva tekerd fel a hajsütővasra, de a tincsek végét mindig hagyd szabadon. Ezeket a részeket véletlenszerűen válaszd ki, nem kell szorosan tincsről tincsre haladni! Ha végeztél, az ujjaiddal finoman fésüld át a loknikat.

szepseg2.jpg ()A megunhatatlan balerinakonty

A tökéletes megoldást keresed az állandóan össze-vissza kunkorodó, göndör hajadra? Fogd össze magasan a fejtetőn szoros balerinakontyba! Szuperül néz ki és így remekül kiemelheted az arcvonásaidat.

Tökéletes tincsek tojással

Ha úgy érzed, hogy a hajvégeid már nagyon rossz állapotban vannak, töredezettek, akkor próbáld ki a következőt: kend két tojás sárgáját a hajadra – tele van lecitinnel – majd jöhet még egy maroknyi a samponodból. A keveréket 20 percig hagyd fent, majd öblítsd ki alaposan és szárítsd meg. A végeredmény káprázatosan ragyogó és egészséges haj lesz.

Egyszerű megoldás

Kevesebb, mint 5 perc alatt parti-kész frizurát rittyenthetsz, ha a hajadat kiöblítést nem igénylő hajbalzsammal gereblyézed át, majd az egyik oldalra sepred. Ezután a nyakszirtedtől indulva fond be a hajad, befejezésként pedig fújj extra erős tartást adó hajlakkot a fonatra.

Permetezz sokat!

Másodpercek alatt orvosolhatod a száraz bőr problémáját egy hidratáló arcpermettel, így azonnal juttathatsz fontos tápanyagokat a bőrbe. Felfrissít, és üdébbnek tűnsz majd ettől az egyszerű szertől.

C-vitamin, az igazi csodaszer

Ha valamilyen pigmentációs probléma aggaszt, szerezz be egy C-vitaminos arcszérumot, amivel egész napra gondoskodhatsz a ragyogó és egészséges bőrről. Magában is használhatod, de az alapozó alá is felviheted.

Idősporoló sminktrükk

Megfeledkeztél vagy éppen kifogytál az arcfényből, de azért szeretnéd kihangsúlyozni az arccsontod? Vigyél fel egy ici-pici gyöngyházfényű, fehér szemfestéket a kiszemelt helyre – ez is ugyanolyan szuper highlighterként funkcionál.

Radírozz!

A zuhanyzás során használj bőrradíros tusfürdőt! A kis szemcsék serkentik a mikrocirkulációt és segítségükkel eltüntetheted az elhalt hámsejteket, a bőröd pedig felfrissül és szebben fog ragyogni.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X