Főoldal > SZÉPSÉG > 5 szupertrendi, fiatalító frizura

5 szupertrendi, fiatalító frizura

fiatalfodrászhaj
0

Írta: and

Sandy Shocker, 52 éves ápolónő Előtte: Sandy haja épp az állvonaláig ér, ami egy olyan terület,

Sandy Shocker, 52 éves ápolónő

Előtte: Sandy haja épp az állvonaláig ér, ami egy olyan terület, ahol jócskán megereszkedett a bőr. Ez a frizura azért nem előnyös, mert pont ide irányítja a figyelmet. A fantáziátlan barna szín sem sokat árul el a tulajdonosáról.

Utána: A bohókás, tépett frizura Sandy barna bogárszemeire irányítja a figyelmet, és laza, vidám stílust kölcsönöz a viselőjének. A meleg gesztenyeszín és a lágy, vöröses melírcsíkok kiemelik Sandy szemszínét és gyönyörű bőrét is, amiket az eddigi hajszín tompított.

 

 

Sminktipp: Az ilyen stílushoz használj barackszínű pirosítót, valamint a hajad árnyalatával megegyező színű szájfényt, hogy még jobban kiemeld a hajkoronád ragyogását.

sandyschokerbefore.jpg ()

sandyschokerafter.jpg ()

Eliana Delucia, 57 éves sales munkatárs 

Előtte: Eliana hajformája igencsak ódivatú, a haja pedig látványosan száraz, töredezett

és fénytelen.

elianadeluciabefore.jpg () elianadeluciaafter.jpg ()

Utána: Egy kis modernizálás: a haj rövidebb, a melírcsíkok erősebbek, így diniamikusabb hatást keltenek. A frufru kicsit erősebb lett, ami eltakarja Eliana magas homlokát, az új hajhossz miatt pedig a haj könnyedebbnek és lazábbnak hat. A hajfény nélkülözhetetlen kellék ehhez az eredményhez!

Sminktipp: A megereszkedett szemhéjon egy kevés középbarna szemhéjpúder – közvetlenül a gyűrődés alatt – felfrissíti a tekintetet, főleg, ha a szemöldökcsontra még némi pezsgőszínű púder is kerül.

Desta Lakew, 46 éves pénzügyi szakértő

Előtte: Sajnos már biztos: az egyenletes hajhossz öregít. Desta drámai, sötét hajtónusa is hasonló hatást ér el.

destalakewbef.jpg () destalakewafter.jpg ()

Utána: Hirtelen 30 – Desta új hajhosszával legalább tíz évet letagadhat. A váll fölé érő haj szexi hatást kelt, szép keretet ad Desta arcának, a lenyűgöző mahagóni árnyalat pedig igazán divatossá teszi a frizurát.

Sminktipp: A szem alatti karikákat az alapozódnál eggyel világosabb árnyalatú korrektorral tüntetheted el eredményesen.

Nancy Bogdan, 53 éves könyvelő

Előtte: Nancy így viseli a haját a gimnázium óta, ám unja már a szimpla, lapos, egyenletes hosszúságú frizurát, ami nem emeli ki sem ragyogó szemeit, sem arcának szép csontszerkezetét.

nancybogdanbefore.jpg () nancybogdanafter.jpg ()

Utána: Nancy rövidebb frizurájának végre van tartása, a frufru pedig a gyönyörű szemekre irányítja a figyelmet. A szín felül kicsit világosabb, ami egyértelműen fiatalít, alul azonban sötét maradt, a kontraszt által téve még érdekesebbé a frizurát.

Sminktipp: A kék szemet a barackszín, a zöldet a szilva, a padlizsán és a lila árnyalatok emelik ki igazán. A barna szeműeknek az olívaszínt, a barnát és az aranyat ajánljuk.

Lainie Fiszer, 42 éves elemző munkatárs

Előtte: Fénytelen, száraz és töredezett haj, ami ráadásul egyenletes hosszúságú – a tipikus hibák. A sötét tónus pedig egyértelműen öregít.

lainefiszerbefore.jpg () lainefiszerafter.jpg ()

Utána: Akár egy új nő: a divatos forma tartást ad Lainie hajának, a melírcsíkok friss, fiatalos hatást keltenek, a frufru pedig a tekintetre és a szép szemöldökvonalra irányítja a figyelmet. Lainie-nek még mindig karcsú válla és nyaka van, amit ez a hossz szintén remekül kiemel.

Sminktipp: Ha a bőröd hajlamos a kipirosodásra, használj enyhén sárgás árnyalatú alapozót. A púdered is lehet inkább halványbarna, mint vörösbe hajló.

Fotók: prevention.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X