Főoldal > SZÉPSÉG > A legnagyobb 2012/13 őszi-téli divattrendek

A legnagyobb 2012/13 őszi-téli divattrendek

divatruhatrend
0

Írta:

Ahogy szép lassan véget ér a nyár, és hűvösebb napok köszöntenek ránk, fokozatosan kerü

Ahogy szép lassan véget ér a nyár, és hűvösebb napok köszöntenek ránk, fokozatosan kerülnek elő a melegebb, többet takaró ruhák. Sokan úgy gondolják, hogy csakis akkor lehetnek kívánatosak és szexisek, ha extraminiben és spagettipántos, leheletvékony felsőrészben domborítanak, pedig ez nincs mindig így. Ugyanis vagány, ultranőies darabokkal meglehet, nagyobb sikert aratnánk, függetlenül attól, hogy szinte mindenünket ruha borítja. Szerencsére az idei őszi-téli divat sokat segít abban, hogy kihozhassuk magunkból a maximumot, és büszkén fogadhassuk az elismerő pillantásokat.

bor.jpg ()Talpig bőrben

Volt idő, mikor a bőr hatalmas trendnek számított, viszont azután sokáig csak hébe-hóba találkozhattunk vele – sokak nagy bánatára. Azonban jó hír a számukra, hogy az idei őszi-téli kollekciókat egyenesen ellepték ezek a darabok, így végre újra vezető divatnak számítanak az elfeledett bőrcuccok.

A kabátokon  kívül megtalálható ez az anyag nadrágokon, szoknyákon, kiegészítőkön, tehát szinte mindenütt. Azok, akik ódzkodnak tőle, választhatnak olyan kreációkat is, melyeken a bőr csupán betétként, díszként szolgál, így a kissé visszafogottabbak is bátran hordhatják. Viszont ha extra divatos szeretnél lenni, ne félj tetőtől talpig bőrbe burkolózni. Ha bevállalósabb vagy, akkor a feketén kívül szerezz be bordó, illetve zöld darabokat is, melyek az ősz vezető színei lesznek. Amennyiben valaki túl kényelmetlennek találja az ebből készült nadrágokat, azoknak is remek megoldások kínálkoznak: kapni lehet ugyanis olyan farmernadrágokat, melyekre rá van húzva egy vékony bőrréteg, így a lábaid nem érintkeznek közvetlenül vele, tehát nem kell a nehézkes fel- és levételtől tartanod.

szorme1.jpg ()Szőrme

Rossz hír az állatvédőknek, hogy újra hódít a valódi bunda. Viszont jó hír, hogy a műszőrme is, ugyanis több neves divattervező is átállt a csincsillák, rókák, nyestek oldalára. Bármiből is készülnek, bennük biztosan nem fogunk dideregni! A bőrhöz hasonlóan sokáig csupán kabátként hordták, de idén bátran választhatunk szőrös szoknyákat, mellényeket, kalapokat. A szivárvány összes színében beszerezheted őket, nem muszáj beállnod azok sorába, akik mihelyst rosszra fordul az idő, csupa sötét árnyalatba burkolóznak. Hozd vissza a nyár vidám hangulatát, és vegyél fel rózsaszín, lila, fehér, piros darabokat! És hogy mi mindent tudunk még szőrméből beszerezni? Cipőket, sálakat, kesztyűket és természetesen táskákat, viszont arra vigyázz, hogy véletlenül se ess túlzásba! Ugye, te sem szeretnél egy hosszú, tömött bundájú állatra hasonlítaniM

csipke.jpg ()Csipke

Egyszerűen nem tudjuk megunni sem mi, sem a tervezők ezt az anyagot, így szinte minden évszakban ott szerepel a kifutókon a csipke. Ezen nincs is mit csodálkozni, ugyanis igazán kifinomult és nőies benyomást kelthetünk, ha csipkét viselünk. Való igaz, általában mindenkit arra bátorítanak, hogy viseljen élénk színeket, viszont ebben az esetben ez nem igaz: ősztől a fekete csipke a divat! Viszont az mindenütt. Szinte nincs is olyan ruhadarab, amiből még ne készült volna csipke. Remek alkalmi viselet, viszont ha munkába szeretnéd magadra ölteni, akkor azért bánj vele csínján! A feltűnő, szexis felsőrészek és szoknyák helyett ekkor korlátozd ezt a fantasztikus anyagot a kiegészítőidre. Csodálatos csipkés hajpántokat, ékszereket lehet kapni, ha pedig meg szeretnéd spékelni valamivel a megjelenésedet, válassz hozzájuk csipkézett cipőt! A hatás garantált, ugyanis sikkes, szexis, mégsem közönséges.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X