Főoldal > SZÉPSÉG > Elhalványítja az apró ráncokat a Drakula terápia

Elhalványítja az apró ráncokat a Drakula terápia

ráncszépség
0

Írta:

A hazánkban nemrég debütált cseppet sem hétköznapi kezelést, a Drakula terápiát prób

A hazánkban nemrég debütált cseppet sem hétköznapi kezelést, a Drakula terápiát próbálta ki az ismert színművésznő. Csomor Csilla a természetesség híveként büszkén vállalta a felkérést, és izgatottan mesélt a különleges eljárásról és az azzal kapcsolatos elvárásairól.

„Ez a Drakula terápia, amit most kipróbálok, egy olyan eljárás, ami természetes módon segít a szépséget és a fiatalosságot megőrizni. Kifejezetten alkalmas a meglévő apró ráncok, szarkalábak halványítására, arcunk pedig teltebb, feszesebb és üdébb lesz általa. Köztudott rólam, hogy ódzkodom minden külső beavatkozástól, és mindenféle idegen anyag bejuttatása a szervezetembe abszolút tabu nálam” – vallotta be őszintén Csilla, akinek a különleges kezelését dr. Csernus Krisztina bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos végezte.

„A Drakula terápiának az a lényege, hogy leveszik a résztvevő saját vérét, amit egy különleges szerkezet segítségével szétválasztanak, majd a jótékony vérlemezkéket visszajuttatják az arcbőrbe, hogy azok ott újultan kifejthessék jótékony hatásukat és ösztönözzék a kollagénrostok termelődését, melyek elvesztése az öregedésért nagymértékben felelős.”

csomor.jpg ()A „fiatalodás” csak idővel jelentkezik…

Csomor Csilla mielőtt kipróbálta volna a kezelést, jól tudta, nem lesz azonnal látható eredménye. „Mivel egy teljesen természetes anyagot juttatnak be az arcbőrömbe, így körülbelül 2 hónap után teljesedik majd csak ki a hatása. Azzal is tisztában vagyok, hogy egyetlen kezelés még nem hoz olyan eredményt, ami által rögtön éveket fiatalodik az arcom, de azt tudom mondani, hogyha elégedett leszek, akkor arról biztosan beszélni fogok úton-útfélen, hogy ezt tessék kipróbálni, mert ez egy biztonságos és maximálisan természetes módszer! Ráadásul, nem okozhat semmilyen allergiás reakciót. Éppen csak megsegíti a természetes folyamatokat, hogy azok felgyorsuljanak, aktívabban működjenek.”

Csilla a természetesség nagyköveteként mesélt arról, hogy a különleges kezelések mellett minek köszönheti kirobbanó erejét, egészségét és szépségét.
„Úgy gondolom, ha egységben, harmóniában vagyunk önmagunkkal, akkor az már önmagában mutat egy egészséges, jó képet, ami már fél siker. Nyilvánvalóan nagyon sok múlik az életmódon, vagyis a megfelelő étrend és a rendszeres mozgás elengedhetetlen, és persze az sem mindegy, hogy hol futunk, vagy bringázunk, hiszen a tiszta, friss levegő az, ami csodákra képes. Én szerencsésnek mondhatom magam, hiszen nekem megadatott, hogy ideális körülmények között élhetek, távol a város zajától, természetes környezetben. Fű, fa, virág vesz körül, így nem csoda, hogy imádok mozogni. Emellett étrendemre is próbálok odafigyelni, valamint kifejezetten fontosnak tartom a minőségi kozmetikumok használatát, hiszen a szépség, egészség és fiatalság megőrzésének az is éppoly kiemelt összetevője. Próbálom kerülni a stresszt. Igaz, ha az ember bejön a városba, akkor az elkerülhetetlen, pláne, ha autót is vezet. De ezeket már jól tudom kezelni! Szerencsés vagyok, azt gondolom a munkámban is, hiszen elmondhatom magamról, hogy a hivatásom egyben a hobbim, a szerelmem és az életem!”


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X