Főoldal > SZÉPSÉG > Kipróbáltuk! Ez tényleg jó…

Kipróbáltuk! Ez tényleg jó…

szépség
0

Írta:

Egy korábbi cikkünkben az annyira népszerű ajándékcsomagokat méltattuk. És igen, mi, a Széps&

Egy korábbi cikkünkben az annyira népszerű ajándékcsomagokat méltattuk. És igen, mi, a Szépségbolt szerkesztősége is sokszor kíváncsiak vagyunk egy-egy termékre, hogy vajon mit tud, és vajon van-e annyira vonzó, hogy megvegyük.

Kiválasztottunk most egy olyan csomagot, amire nekünk is fájt a fogunk, kielemeztük, most lássuk, vajon jól döntünk-e, ha meg is vesszük.

Ez az ajándékcsomag a Garnier egyik csomagja, ami a kép alapján roppat csábító volt.

Az első meglepetés maga a táska volt. A képen jóval nagyobbnak tűnik, amin már akkor is elgondolkoztunk, hogy egy akkora méretű táskát vajon hordanánk-e esetleg az utcán is, hisz a mérete miatt ,már utcai viselet is lehetne. Dilemma ugyanis (persze tipikus női), hogy egy óriási zöld Garnier feliratos táskával akarunk-e szaladgálni. A meglepetés ezúttal kellemes volt, a táska ugyanis kicsi, nagyjából 25 cm magas és a legszélesebb pontján 27 cm. Pihenéshez, utazáshoz például kiváló lehet, hajkefe, sampon és egyebek tárolására. A táska tehát átment a vizsgán, tetszik!

garnier2.jpg ()És akkor nézzük, mit találunk benne: egy Garnier 100 ml-es kézvédő krémet, száraz bőrre. Nosza, próbáljuk ki! Az illata zseniális, tisztaság érzetet kelt, nagyon visszafogott. A krém könnyű volt és tényleg gyorsan beszívódott. Aloe Verát is tartalmaz, és mire ezt a pár mondatot megírtam, valóban beszívódott, a klaviatúrám sem csillog.

Volt a táskában még egy Garnier deo, alkohol és parabénmentes, érzékenyebb bőrűeknek. Praktikus és ötletes megoldásként a kupakon található egy apró kis záró gomb, amivel megakadályozhatjuk, hogy véletlenül a táskában benyomódjon. (Vagy nem véletlenül, amennyiben a környezetünkben rosszcsont kiskorúak is tartózkodnak.)

garnier3.jpg ()Találtam még egy újdonságot is, a Garnier Ultra Doux samponját, amit volt szerencsém már korábban kipróbálni, meg voltam elégedve vele, és külön szimpatikus volt, hogy ez a termékük is parabén és szilikonmentes. És mint ilyen, bátran használhatta az egész család, gyerekek és mi, felnőttek is.

Szeretem, ha egy ajándékcsomagban testápolót is találok, egyrészt mert az télen nagyon fogy, másrészt azt biztosan egyébként is vennék, hasznos ajándék. A Garnier testépolót is kipróbáltuk, tetszett, hogy ugyanazzal az illattal gyártják, mint a kézkrémet. Normál bőrre való, de még így is egészen gyorsan eltűnteti a száraz bőrre jellemző, smirgli érzetet.

És az utolsó termék, egy  50 ml-es arcápoló, mely normál és vegyes bőrre ajánlott, a csomagolása pedig nagyon tetszett. Pont akkora a tégely, ami szinte bárhol elfér, magunkkal is vihetjük, és a téli hideg időben akár napközben is használhatjuk.
Azt már csak csöndben jegyzem meg, mert nyilván nem a vásárlást befolyásolja, de az illata minden egyes terméküknek isteni, ha gyártanának parfümöt belőle, én lennék az első vásárlójuk. Könnyű, tiszta, légies illat.

Mindent összevetve (és alaposan lehidratálva) azt mondhatom, nekem ez a csomag tényleg meggyőző volt, érdemes volt kipróbálni. Bátran merném a családom összes női tagjának adni, igényes és hasznos csomag.

További szuper szépségtippeket ide kattintva olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X