Főoldal > SZÉPSÉG > Esküvőd lesz? Ezeket mindenképp szerezd be előtte!

Esküvőd lesz? Ezeket mindenképp szerezd be előtte!

esküvő
0

Írta:

Gönczi Gábor – Csikós Balázs: Bazi nagy esküvőskönyv – Azaz: hogyan (ne) rontsd el életed

Gönczi Gábor – Csikós Balázs: Bazi nagy esküvőskönyv – Azaz: hogyan (ne) rontsd el életed legszebb napját…

A nő tökéletes esküvőt akar. A férfinak elég, ha valahogy túléli. De hogyan lesznek mégis mindketten boldogok? Hogyan kerüljék el a legtipikusabb hibákat? Hogy a vőlegény idő előtt berúgjon… Hogy a násznép éjfél előtt lelépjen… Hogy a család mindenbe beleszóljon… Hogy a párt rábeszéljék felesleges, drága programokra… Hogy még azelőtt elváljanak, mielőtt összeházasodtak volna… És hogy életük legszebb és legdrágább napja siralmasan unalmas legyen…

A világ első pimaszul szókimondó kötete, a “Bazi nagy esküvőskönyv” ott kezdődik, ahol az összes többi véget ér. Humoros, pikáns és kíméletlenül őszinte stílusban magyarázza el az esküvőbiznisz titkos játszmáit, mindenre kitér, amiről nem illik beszélni, és ami kínossá válhat. A könyvnek garantáltan egyetlen szereplője sem fog örülni. Sem az esküvőszervező, sem az étterem, sem a szálloda, sem a zenekar, sem a fotós, sem a videós. De még a teremfőnök és a ruhakölcsönző sem.

bazinagyeskuvoskonyv.JPG ()Egyvalaki fog örülni – és az ön, kedves olvasó! Aki házasodni szeretne, és még nem rontott el mindent. Vagy akit ez az egész biznisz nem érdekel, de szeretné megtudni, hogyan csinálják a nagyokosok, a törtetők, a lúzerek és a sztárok meg a milliárdosok. Mert ők is házasodnak ám, de még hogy!

Marsi Anikó, Palik László, Héder Barna, Rubint Réka, Schobert Norbi, Tatár Csilla, Gönczi Gábor, Batiz András, Németh Kristóf, Radnai Péter, Doszpot Péter, Holló Márta, Papp Gergő és Sophia Loren fia, Carlo Ponti esküvőjének igaz története, valamint fény derül a táncolós Gyurcsány-videóra is!

Gönczi Gábor az RTL Klub Fókusz című műsorának szerkesztője és műsorvezetője. Csikós Balázs mérnökként telekommunikációs vállalatot vezet. Közös zenekaruk, a Smile Rock Circus – csakúgy, mint barátságuk – immár több mint húszéves. Túl sok ezer sikeres koncerten, rendezvényen, lemezen és videoklippen, úgy döntöttek, leírják élményeiket, tapasztalataikat az emberekről és a világ működéséről. Elsőként az esküvőket választották. Csak mert, amit ők a saját szemükkel láttak, azt rajtuk kívül még nem látta senki. Vagy legalábbis nem mert róla könyvet írni.

208 oldal, Alexandra Kiadó, 2999 Ft

a tokeletes menyasszony.jpg ()Janet Wright: A tökéletes menyasszony – Szépségápolás, diéta és tornagyakorlatok a visszaszámlálás idejére

Egy tökéletesen sikerült esküvő egyik legfontosabb feltétele, hogy a menyasszony testben és lélekben egyaránt harmóniát és boldogságot sugározzon. Ehhez kínál színes fotókkal gazdagon illusztrált kötetében a szerző egy féléves programot, amely egészségre, testedzésre, szépségápolásra, egyszóval mindenre kiterjedő praktikus tanácsok tömkelegét kínálja a boldogító igen kimondására készülő hölgyeknek. Időrendi sorrendben haladva szabadulhatnak meg először a plusz kilóktól, majd tehetik egészségessé hajukat, körmüket, bőrüket. Számtalan tanácsot kaphatnak a smink és hajviselet, vagy az öltözködés és megjelenés területén.

128 oldal, Alexandra Kiadó, 2699 Ft

eskuvokkiskonyve.jpg ()Beverley Jollands: Esküvők kis könyve – Nagyszerű ötletek a nagy napra

A kreatív ötletekkel teli bájos kiadvány az esküvő hagyományait és szokásait idézi fel. A szertartást, a fogadást, a nászajándékot illetően egyaránt jó tanácsokkal szolgál. Emlékezetes idézeteket tartalmaz a szerelem, a házasság és a hűség értékei előtt tisztelgő versekből és prózai művekből. Nagyszerű képek, remek művészeti reprodukciók és illusztrációk teszik még emlékezetesebbé a nagy eseményt.

64 oldal, Alexandra Kiadó, 1299 Ft

chapman.jpg ()Gary Chapman – 12 dolog, amit jó lett volna tudni az esküvőm előtt

Chapman beszélgetésre inspiráló olvasmánynak szánja könyvét, amely segít a pároknak – akár az esküvő előtt, akár utána – egymás jobb megismerésében és az együttéléshez szükséges kapcsolati készségek kialakításában.
Saját házasságának kezdeti nehézségeiből kiindulva gyűjtötte össze azokat a szempontokat – kommunikáció, érzelmek kifejezése, konfliktusmegoldás, bocsánatkérés, nézeteltérések tisztázása, pénzügyek kezelése, a szülőkkel való kapcsolat, házassági szerepek, szexuális beteljesülés, a különbségek összehangolása -, amelyeknek közös átgondolása egészségesebbé és boldogabbá teheti a házasságokat.

152 oldal, Harmat Kiadó, 2500 Ft

Makány Márta – Esküvő

“A szó, “szerelem” a világ minden táján ugyanazt jelenti, bár ahogy nincs két ugyanolyan ember a földön, úgy a kapcsolatok, s így a szerelmek is mások-mások. Magyarországon a szerelmet az áldással is azonosítják, és úgy vettem észre, hogy az makanymarta.jpg ()itt élők nem félnek kimutatni és ünnepelni ezt a csodálatos érzést. Ez is inspirál, amikor menyasszonyi ruhákat tervezek. Én így tudom kifejezni azt az érzést, ahogy én szeretek. Az elmúlt évtizedben ezernél is több esküvői ruhát varrtam. Volt olyan időszak, amikor a hét minden napjára jutott egy menyasszony. Amikor a lányok megérkeznek hozzám ötletekkel, képekkel, elképzelésekkel, még minden kavarog bennük. Ám hiába tetszik nekik sokféle stílus, egy ruhának csak egy alja és egy teteje van, a végén úgyis dönteniük kell. Ez a könyv szubjektív: nem mutatom meg az esküvőszervezés minden állomását, hiszen ahhoz nem is értek. Egyszerűen csak annyira sok esküvőn vettem részt közreműködőként, hogy szerettem volna végigvenni az esküvőnek azokat az elemeit, melyek szinte minden alkalommal nyomot hagytak bennem. Sok ruha, smink és dekoráció, néhány ételsor – ezzel szolgálok. Tippek, fotók, inspiráció a nagy napra – tőlem. Mind-mind különböző hangulat. Van köztük klasszikus és modern, múltat idéző és jövőt fürkésző. Szeretném elvarázsolni olvasóimat. Ábrándozzuk végig együtt az esküvői előkészületeket!” (Makány Márta)

184 oldal, Alexandra Kiadó, 4900 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X