Főoldal > SZÉPSÉG > Íme a legdögösebb tavaszi-nyári trendek!

Íme a legdögösebb tavaszi-nyári trendek!

divatszépségtrend
0

Írta:

Grandiózus csíkok Készülj fel az óriás csíkok térhódítására! Sz&

Grandiózus csíkok

Készülj fel az óriás csíkok térhódítására! Számos kifutón megfordultak és úgy tűnik, hogy tartósan velünk maradnak. Akár a feltűnő fekete-fehér változatot viseled, akár a színes csíkokra teszed le a voksod, egy dolog biztos – minden szempár rád fog szegeződni. Egyébként április végén a Corvin Plazaban rendeztek egy nagyszabású divatbemutatót, ahol más fontos trendek is felvonultak, így például lenge ruhák, maxi szoknyák vették birtokukba a kifutót, amelyen remekül megfértek egymás mellett a harsány és a visszafogott, pasztell színek is. Martinecz Andrea, stylist, a bemutató kapcsán elmondta, hogy idén nyáron a leglényegesebb szempont a kényelem, így inkább a könnyű esésű, lenge ruhák játsszák majd a főszerepet az öltözködésünkben. Hozzátette, hogy a minták terén semmi sem szabhat határt a képzeletünknek, a virágos, csíkos és geometrikus minták is egyformán felkapottak lesznek. Az érdeklődők az exkluzív divatbemutatón többek közt olyan márkák darabjait mustrálhatták meg, mint a Mango, a Tally Weijl, a New Yorkerk, a C&A, vagy a Takko.

corvin2.jpg ()Minimalizmus

A Topshop Unique és Calvin Klein is tudja, hogy a minimalizmus, az egyszerű dolgok gyönyörködtetnek és azzal is tisztában vannak, hogyan kell ezt magabiztosan csinálni. Mind imádjuk az egyszerű vonalvezetést és a visszafogott színeket, a fehéret, a nude-ot és azt, hogy a stílus nem jelenti azt, hogy mindenféle hivalkodó hacukát kell magunkra aggatni.

blezer.jpg ()A Pandorf is egyszerű szabással valamint lágy, fehér és krémszínekkel vág neki a nyárnak. A Designer Outletben akár 30-70%-kal olcsóbban bukkanhatsz rá szuper darabokra. A kínálatban találsz gyönyörű ejtett nyakú, fehér felsőt, csodás szabású blézert és világos rózsaszín, aszimmetrikus pánttal „felvértezett” koktélruhát.

A Barnoff is a lágy nőiességet és a visszafogottságot célozta meg idei kollekciójában, emellett a hordhatóság és a praktikum a főbb jellemzők, amivel leírhatjuk a darabjaikat. A legszebbek talán a türkiz és a kristályos fehérben pompázó ruhák, de a domináns színek között megtaláljuk még a bézst, a sötétbarnát és a halvány rózsaszínt is. A kollekciót ide kattintva te is szemügyre veheted.

barnoff3.jpg ()Geometrikus ámulat

A kirívó formák, és még annál is élénkebb színek is terítéken vannak ezen a nyáron. A geometriai minták mellett frappáns szlogenekkel díszített pólók és a látszólag nagyon össze nem illő színek a garancia arra, hogy még a legszürkébb napon is kirobbanóan jó legyen a kedvünk.

jean-paul-gaultier.jpeg ()gesha.jpg ()Gésa-stílus

A „nyugati-divat” mindig is előszeretettel merített ihletet a keleti stílusirányzatokból, motívumokból, ez pedig főként az anyagok sokféleségében, az alaposan kidolgozott részletekben, és a szépen bővülő kimonóujjban nyilvánul meg idén nyáron. A nagy tervezők közül például Jean Paul Gaultier is a gésák sikkes világát idézte meg a kreációiban; mindenesetre ezzel a stílussal biztos, hogy a nyáresti partik üde színfoltja leszel. Az F&F kínálatában fellelhető egy olyan felső, ami remek alapul szolgál a gésa-stílus kialakításának, gyönyörű mintázatú, és az ujja is ugyanolyan bájosan bővül, mint a gésák kimonója.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X