Főoldal > SZÉPSÉG > Tippek profiktól, hogy szuper képek készüljenek rólad

Tippek profiktól, hogy szuper képek készüljenek rólad

fotózásképszépség
0

Írta: and

Kate Moss nyomában Fej Próbáld ki a gúnár-pózt: az álladat egy kicsit told előre és emeld fel

Kate Moss nyomában

Fej

Próbáld ki a gúnár-pózt: az álladat egy kicsit told előre és emeld fel. Így a nyakad hosszabbnak látszik majd és elrejtheted az esetleges tokát is. Vigyázz rá, hogy az égig emelt áll viszont felnagyítja az orrlyukakat, míg a nagyon leszegett fej optikailag megnyújtja az orrot és rövidíti a nyakat.
 

Szemek

Ha lefelé vagy oldalra nézel, művészibb lesz a fotó, míg egyenesen az optikába nézve természetesebb hatást keltesz. Ha érzékeny vagy a vakura, és nem bírod pislogás nélkül, hunyd le a szemed, és csak a fotós vezényszavára nyisd ki.

Váll

Sem a túl széles, sem a túl csapott váll nem mutat jól a fotókon, de persze erre is van trükk! Húzd ki magad, engedd le a vállaidat, majd az egyiket fordítsd a kamera felé. Ha az előretolt vállad irányába fordítod a fejed, a nyakad íve is szép hosszúnak látszik majd. Ha csapottak a vállaid, az előretolt vállat kissé emeld meg vagy támaszkodj rá valamire.

camera2.jpg ()Karok

A törzshöz szorított felkar szélesnek tűnhet a képeken, ezért pózolás közben kicsit tartsd el a karjaidat a testedtől. Tedd csípőre a kezed, hajlítsd be a könyököd, vagy mutasd meg a kecses kézfejed, így természetes lesz az összhatás.

Törzs és csípő

A törzsed és a csípőd is sokkal vékonyabbnak tűnhet, ha kissé oldalra fordulva pózolsz. A szélesebb csípőjű nőknek különösen előnyös ez a beállítás, ám az erősebb testalkatúaknak érdemes kitapasztalni, hogy a túl nagyfokú elfordulás nem előnytelenebb-e.

Lábak

Lábaidat nagyon egyszerű „megnyújtani”, ha kicsit elfordulsz, és felhúzod az egyik lábad: állhatsz vele lábujjhegyre, vagy fel is léphetsz valamire (a magas sarkú ilyenkor tuti választás). Ha túl hosszúnak érzed a lábaidat, kérd meg a fotóst, hogy egy kicsit emelje feljebb a kamerát, így lefaraghatsz pár centit a magasságodból.

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Wellness magazinban!  

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X