Főoldal > SZÉPSÉG > Az idei nyár legtrendibb színei

Az idei nyár legtrendibb színei

divatszínektrend
0

Írta:

Érdekes párhuzam, hogy vajon öltözködésnél hogy is állunk ezekkel a színekkel. Kék- &

Érdekes párhuzam, hogy vajon öltözködésnél hogy is állunk ezekkel a színekkel. Kék- és zöldszeműek nyilván előnyben, hiszen ki nem figyelt volna még fel arra, hogy egy előnyös árnyalatot választva még élénkebb, csillogóbb lehet az a tekintet. A kék egyébként is nyugalmat, biztonságot áraszt, míg a zöld harmóniát, fejlődést. Állítólag a zöld szín a legpihentetőbb szín szemünk számára.

Nos, az idei nyár divatja hódol ennek a trendnek. A kék az visszatérő, állandó elem, hiszen hogy is lehetne meg nyár matrózcsíkos, tengerparti öltözetek nélkül, a sötétkék pedig évek óta méltóképpen őrzi előkelő helyét a divatban, de idén mindehhez hozzátársult a türkizek, smaragdok, pisztáciák, fűzöldek hosszú sora. Nyári ruhák, blézerek, sortok, férfiingek – mind-mind felkeltették idén az érdeklődését a vevőknek. „Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sikere lesz idén ennek a színnek – árulja el Schaller Marianna, aki persze a trendeket követve pontosan tudta, hogy az idei divatmárkák intenzíven használni fogják ezeket a színeket. – „Nagyon sok zöld férfinadrágot adtunk el például, a legkülönbözőbb zöld színekben, és a legtöbb vásárlónk például kék kockás inggel is párosította, ami remek összhangot kelt. Persze sokan a merészebb színekhez is nyúlnak, de mi itt az üzletünkben igyekszünk olyan összeállításokkal is segíteni a tanácstalan vásárlókat, amelyeket talán maguktól nem kombinálnának össze. A hölgyek zöld-választása talán kevésbé meglepő, de az is érdekes, hogy milyen sok embernek jól áll ez a szín, harmonizál hajszínnel, szemszínnel, és a napsütötte bőrrel is.”

kekzold2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A kéket és a zöldet sokan olyan ellentét-párnak tartják, mint a kutya és a macska összeférhetetlenségét. Nos, míg többnyire ez utóbbi sem igaz, hiszen a kutyák és a macskák is remekül meg tudnak férni egymás mellett, így a kék és a zöld harmóniája is attól függ, hogy milyen kék és milyen zöld társul egy adott öltözéken, vagy akár egy adott ruhadarabon belül. Ahogy Marianna is tanácsolja, merjünk színeket viselni, néha lépjünk ki öltözködés terén is a komfortzónából, és érezzük jól magunkat az idei nyár ragyogó kék és zöld színeiben!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X