Főoldal > SZÉPSÉG > Kihagyhatatlan őszi szépségújdonságok

Kihagyhatatlan őszi szépségújdonságok

szépségszépségápolás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Szépség, dobozban Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha ö

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Szépség, dobozban

Gondoltál már arra, milyen jó lenne, ha összegyűjtve megvehetnéd minden nélkülözhetetlen piperédet? Akkor a szépségbolt.hu forradalmi újdonságát, a szépségboxot neked találták ki! A termék olyan népszerű, hogy az első széria pillanatok alatt el is fogyott az oldalon, de nyugi, nem késtél le semmiről, ugyanis nemsokára rendelhetőek lesznek a következő kollekció darabjai.

szepsegbox.jpg ()És hogy mi van egy ízig-vérig mai nő szépségdobozában? Kétféle parfüm, kétvégű, applikátoros szemhéjfesték, testápoló, kézkrém, egy csomag eldobható borotva, nappali arckrém és rengeteg termékminta (a szépségboxot többek között a Woman’s Secret, a Himalaya, az Ahava, az X-Epil, a Maxfactor és az essence támogatja termékeivel), és mindez csupán a bolti ár töredékéért, 4990 Ft-ért a tiéd lehet. Kell ennél több?

indulge.jpg ()Három betű, színtiszta érzékiség: MAC

Ha szereted az ősz lágy és elegáns színeit, és izgalmat akarsz csempészni a sminkelésbe, irány a legközelebbi MAC-üzlet! Új, Indulge nevű őszi kollekciójuk olyan szemet gyönyörködtető árnyalatokkal kápráztat el (például csillogó mályva, aranyfényű platina vagy krémes szilva), hogy csak kapkodod majd a fejed, és a termékek ráadásul nem is drágák: a rúzsok ára mindössze 5800 Ft, a szájfényeké 5400 Ft, a szupertartós körömlakkoké 3700 Ft, a szemkihúzóké 5500 Ft, a krémes állagú szemhéjfestékeké 6600 Ft, a porállagú szemhéjfestékeké 5100 Ft, 6200 Ft-ért pedig egy vízálló, speciálisan kialakított kefével ellátott szempillaspirállal lehetsz gazdagabb. Irány a MAC és egy igazán szexi ősz!

A bőrre és a lábra – az Eucerin és a Scholl újdonságai

eucerin.jpg ()Az Eucerin neve évek óta egyet jelent a kímélő, alapos ápolással, új kollekciójuk pedig a bőr természetes, 5-ös PH-értékét helyezi a középpontba: nem csupán a környezeti ártalmaktól és a festékek káros hatásaitól véd, de a pollenek és más levegőben lévő allergénekkel szemben is oltalmat nyújt. A testápolóból a 200 ml-es változat 2800 Ft-ba, míg a 400 ml-es, pumpás verzió 4835 Ft-ba kerül, az olajtusfürdő 200 ml-esscholl.jpg () verziója 2845 Ft-ért, a 400 ml-es (szintén pumpás) 4715 Ft-ért lehet a tiéd, míg az intenzív ápolókrém mindössze 2980 Ft. Ha pedig azt szeretnéd, hogy még a lépteid is illatosak legyenek, próbáld ki a Scholl Fresh Step nevű cipőspray-jét, ami 24 órán keresztül véd a baktériumok és a kellemetlen szagok ellen (1699 Ft).

Amit a franciák tudnak – a Garner és az Yves Rocher új termékei

darkspot.jpg ()A jó korrektor aranyat ér, és ha még ápol is, akkor felbecsülhetetlen – a Garnier pedig tudja ezt. Új, Dark Spot nevű korrektoruk nem csak a pattanások, a barnafoltok és a napfoltok nyomait tünteti el, de C-vitamin tartalmával ragyogóan hidratálttá és feszessé is teszi a bőrt. Akárcsak az Yves Rocher forradalmi arcápoló-családja, az yves.jpg ()Elixir 7.9, amelynek tagjai anti-age formula segítségével fiatalítják a bőrödet (a termékek 5800 és 8100 Ft között mozognak). Az Yves Rocher új parfümmel is készült az őszre: a Comme Une Evidence izgalmas illatát az ibolya, a jázmin és a bolgár rózsa harmonikus elegye képezi (11.200 Ft).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X