Főoldal > SZÉPSÉG > 7+8 tipp a tavaszi gardróbfrissítéshez

7+8 tipp a tavaszi gardróbfrissítéshez

divatgardróbstílusszépségtavasztrend
0

Írta:

Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztője, Vágó Réka tervező, Festy divatblogger és az Arena Plaza marketing

Maróy Krisztina, a Glamour főszerkesztője, Vágó Réka tervező, Festy divatblogger és az Arena Plaza marketing menedzsere, Voith Kinga osztotta meg legjobb 2014-es trendtippjeit.

1. Az a jó, ha lukas! Már azzal feldobtad a szetted, ha beillesztesz egy lyuggatott kiegészítőt. Nemcsak táskák, de felsők, ruhák is készülnek lyukacsos anyagból!

2. A transzparencia trendi. Áttetsző darabok is legyenek a ruhatáradban 2014-ben!  Hogy melltartóval vagy anélkül hordod-e a sokat sejtető cuccokat, Te döntöd el.

3. Pasztell másképp. A közkedvelt pasztellszínek újra reflektorfénybe kerültek. Ha pasztellt viselsz, figyelj viszont az erősebb sminkre.

4. A kabát, ami ruha. Bizony az idei év is kedvez a drapp kabátruháknak. És hogy még szexibbnek érezd magad bennük: a kabátruhák alá nem is kell más, csak fehérnemű!

5. Mindent mindennel! Idén már nincs olyan, hogy a pöttyöshöz nem vehetsz fel pöttyöset. A pettymintás szetteknél semmi sem bájosabb!

6. Hordj biológiát! Virágos outfitek haladóknak, botanikai mintás cuccokkal. Így már a ruhádról is meg- vagy újratanulhatod a virágok részeit!

7. Kísérletezz. Kedvet kaptál egy extrém darabhoz? Próbálj ki először egy olcsóbb verziót. Ha bevált, jöhet a minőségi, dizájner darab – akár ruháról, akár cipőről van szó!

fashion.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Stílustippek cipővásárláshoz

8. Ötlábujjas cipők. Itt a hordható hegyesorrúk ideje: az új cipők magasabb kaptafával és rövidebb orral készülnek. Hiszen mind az öt lábujjnak helyet kell biztosítani bennük!

9. Nude=hosszú láb. Elég, ha nude színű cipőbe bújsz, és láss csodát, máris hosszabbnak tűnik a lábad!

10. Bokapánt=öv. A cipő bokapántja olyan, mint a ruhán az öv. Ahova teszed a bokádon, arra a területre orientálhatod a lábadat pásztázó tekinteteket.

11. Nem csak a fekete! Persze, nem árt, ha van egy jól bevált fekete cipőd is. De 2014 must have cipői bézses, púderes árnyalatokban, kékes színekben pompáznak!

12. Sarkalatos kérdés a sarok. Legyen széles vagy keskeny, alacsony vagy magas, a sarkak sosem voltak még ilyen változatosak! Vásárláskor a kulcsszó mindig a kényelem!

13. A lábméret nem örök. Várandósság, súlyváltozás, tél, nyár – ezek mind befolyásolhatják, mekkora cipőre van szükséged. Ötévente ellenőrizd, nem változott-e a lábméreted!

14. Lábkövető ívek. A legkényelmesebbnek tűnő magassarkúban sem fogod jól érezni magadat, ha talpad külső ívét nem követi pontosan a cipő.

15. Ellentétek bűvöletében. A cipő és a táska színe, anyaga, stílusa nem kell, hogy harmonizáljon! Akár el is térhetnek egymástól, a cél: hogy teljes szetted „egyben legyen”!

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X