Főoldal > SZÉPSÉG > Ne feledd a 3+1 lépést, ha problémás a bőröd!

Ne feledd a 3+1 lépést, ha problémás a bőröd!

arcápolásbőrápoláspattanásszépség
0

Írta:

Felmérések alapján 10-ből minden negyedik 20 év feletti nő problémákkal küzd mitesszeres, pattan&aacute

Felmérések alapján 10-ből minden negyedik 20 év feletti nő problémákkal küzd mitesszeres, pattanásra hajlamos bőrével. Az aknés és pattanásos bőr ápolása során nem szabad elfejteni, hogy nincs egy éjszaka alatt ható kezelés, ugyanakkor számos megoldás létezik arra, hogy hatékonyan kezeld a problémát, és ezzel egy időben megfelelően ápold a bőröd.

Ezen felül az Eucerin®, a bőrápolás szakértője, a 3 lépéses helyett a 3 + 1 lépéses arcápolás fontosságára hívja fel a figyelmet fénylő, zsíros bőr esetén.

A pattanásos, zsíros bőr ápolása 3 + 1 lépésben:
1.    Első lépésként gyengéden tisztítsd meg az arcod minden reggel és este. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a bőr 10 százalékkal több hatóanyagot vesz fel az ápoló termékek összetevőiből, ha előtte gondosan megtisztítod.
2.    Második lépésként semmiképp se hagyd ki a tonizálást. Problémás bőr esetén a tonik használata minden arctisztítás után ajánlott.
3.    Az optimális eredmény eléréséhez nappali és éjszakai ápolásra is szükséged van. Kizárólag a nappali és az éjszakai ápolás együttese biztosítja ugyanis, hogy a bőrhibák kialakulásának minden tényezőjét hatékonyan kezeld.
+1. Radírozd le bőröd – akár a dekoltázson és a háton is – heti 1x-2x arcradírral, hogy bőrfelszíned egyenletessé váljon, és megakadályozd az újabb mitesszerek és pattanások kialakulását.

arcapolas2.jpg ()

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír: A mitesszeres, pattanásra hajlamos bőr akár mindennapos tisztítására ajánlott. Kitisztítja az elzáródott pórusokat. Antibakteriális hatású tejsav tartalmával megakadályozza az újabb mitesszerek és pattanások kialakulását. Rendszeres használatával a bőrfelszín egyenletessé, láthatóan tisztábbá válik. Olajmentes.

arcapolas3.jpg ()Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé: Eltávolítja a bőrfelszínen lévő faggyúfelesleget, sminket és egyéb szennyeződéseket. Rendszeres használatával az arcbőr érezhetően frissebbé és láthatóan tisztábbá válik. Hipoallergén, illat-, színezőanyag- és parabénmentes.

Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift: Elősegíti a már meglévő pattanások eltüntetését. Gyulladáscsökkentő és szárító hatású. Beige színe miatt kiváló kozmetikai fedőhatással rendelkezik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X