Főoldal > SZÉPSÉG > Az arcápolás a férfiaknak is fontos

Az arcápolás a férfiaknak is fontos

arcápolásbőrápolásborotválkozásférfiszépségápolás
0

Írta:

A férfiak, akárcsak a nők, rendszeresen keresik a megoldást a bőrápolásra és a különböző

A férfiak, akárcsak a nők, rendszeresen keresik a megoldást a bőrápolásra és a különböző bőrhibák megszüntetésére. Az ő bőrük viszont alapvetően eltér a nőkétől, ezért speciális kozmetikumokat igényel.

A 25 év feletti férfiak több mint fele időről időre fokozódó bőrérzékenységre, borotválkozás utáni bőrirritációra, és száraz foltokra panaszkodik. Tekintettel arra, hogy manapság a férfiak körében is fontos szerepet kap a külső, érthető, hogy ezek a bőrhibák a számukra is ugyanolyan kellemetlenek, mint a nők számára, és gyors, főleg hatékony megoldásokat keresnek.

A férfiak bőre más!
20 % -kal vastagabb
Zsírosabb
Lassabban öregszik
Arcszőrzet fedi

A  férfiak bőre is lehet irritált!
Nemzetközi vizsgálatok bebizonyították, hogy nő a bőrérzékenységgel küzdő férfiak száma: a férfiak 57%-a állítja, hogy érzékeny a bőre, de csak 49%-uk használ speciálisan érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket. A férfiak a borotválkozás után olyan jellegzetes reakciókkal állnak szemben, mint az égő bőrérzet, irritáció, vagy apró hólyagok megjelenése, ezért a legérzékenyebb területek – az arc és a nyak – speciális törődést igényelnek.

ferfibor2.jpg ()A férfiaknak is szembe kell nézniük az érzékeny bőr tüneteivel:
57 % az arcon
45 % az ajkakon
37 % a hónaljban
36 % az egész testén szenved az érzékeny bőrtől.


A NIVEA MEN megoldást kínál:

NIVEA MEN SENSITIVE COOLING – enyhülést adó hűsítő érzés a férfiak érzékeny bőrének

Az új NIVEA MEN Sensitive Cooling termékcsaládot a férfiak érzékeny bőrének szükségleteihez igazodva fejlesztették ki, komplex bőrápolási programot kínál, és természetes összetevőket tartalmaz alkohol hozzáadása nélkül. Az újraalkotott formula 0 % alkoholtartalmával , illetve természetes kamilla és nyugtató tengeri alga kivonat tartalmának köszönhetően csökkenti az irritációkat. A termékcsaládot speciálisan az érzékeny bőrre fejlesztették ki, hogy harcba szálljon a jellegzetes égető érzéssel, viszketéssel és kipirosodással szemben, miközben kellemesen hűsíti és hidratálja az arcbőrt.

• Nem tartalmaz alkoholt, és mentolt – nem okoz bőrirritációt.
• Friss, nem tartalmaz zsíros, vagy ragadós összetevőket, ezért gyorsan felszívódik.
• Azonnal megnyugtatja és felfrissíti az arcot.

ferfibor3.jpg ()NIVEA MEN SENSITIVE COOLING BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI LOTION ÉS BALZSAM
Különlegesen kímélő nem zsírosító összetételű lotion, illetve balzsam nyugtatja és kellemesen hűsíti a bőrt, miközben segít megelőzni a jellegzetes égő bőrérzet kialakulását borotválkozás után. Alkoholmentes, kamillát és tengeri alga kivonatot tartalmaz. Gyorsan felszívódik, és nem hagy maga után ragadós érzetet.
• Megnyugtatja az irritált bőrt.
• Azonnal felfrissít.

NIVEA MEN SENSITIVE COOLING BOROTVÁLKOZÓ ZSELÉ
Az alkoholmentes, továbbfejlesztett összetételű borotválkozó gél optimális megoldást nyújt az irritációra hajlamos bőr borotválására, ráadásul kellemes hűsítő érzést biztosít.

Forrás: Nivea


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X