Főoldal > SZÉPSÉG > Halványítsd el a kellemetlen pigmentfoltokat!

Halványítsd el a kellemetlen pigmentfoltokat!

arcápolásbőrápoláspigmentfoltszépség
0

Írta:

Az Yves Rocher kutatói az édesgyökér és a fehér csillagfürt kivonatok elegyében egy olyan hat&

Az Yves Rocher kutatói az édesgyökér és a fehér csillagfürt kivonatok elegyében egy olyan hatékony összetevőre leltek, mely kivételes hatékonysággal veszi fel a harcot a pigmentfoltok ellen.

Az édesgyökér szabályozza a melanin (festékanyag) szintézist, a fehér csillagfürt pedig segíti a magas melanin tartalmú sejtek kiválasztódását és serkenti a sejtek megújulását. Az eredmény: a pigmentfoltok mérete és előfordulása napról napra csökken, a bőrszín visszanyeri egységességét, ragyogását és szépségét. 

Segít a Zero Défaut szérum és korrektor

yvesrocher2.jpg ()A Cosmétique Végétale kutatói az édesgyökér kivonatot választották különleges halványító hatása miatt, valamint a fehér csillagfürtöt, mely a bőr egyenetlenségeit gyorsan és látványosan javítja. Már az első használat után a bőr látványosan ragyogóbbá és egységesebbé válik. Egy hónap után a pigmentfoltok és a sötét zónák halványulnak. A bőr hibátlan, ragyogó és gyönyörű lesz. A korrektor applikátor és a gél textúrájú krém ápoló hatása lehetővé teszi a termék pontos felvitelét a pigmentfoltokra. Ásványi olaj, színezék- és parabénmentes.

yvesrocher3.jpg ()Tudtad? A pigmentfoltok a bőrben történő koncentrált melanin túltermelődés eredményei. A túlzott napsugárzás, a hormonális változás, a bőrgyulladás és a bőröregedés mind olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a melanin túltermelést bőrünkben, így a pigmentfoltok képződését is. A napsütés káros hatásainak egész évben kitett bőrfelületeinken (az arc, a kéz, a nyak és a dekoltázs) a leggyakrabb a pigmentfoltok kialakulása.    

Hogyan korrigálhatók a pigmentfoltok? A melanin szintézis szabályozásával, melynek során a bőr felszínén a túlzott melanin tartalmú sejtek kiválasztódnak, így egységesebbé téve a bőrszínt. Ebben különleges az Yves Rocher új termékcsaládja, a ZÉRO DÉFAUT.   

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X