Főoldal > SZÉPSÉG > Megbízható ápolás tetőtől talpig

Megbízható ápolás tetőtől talpig

arcápolásbőrápoláskrémszépségtestápolástusfürdő
0

Írta:

Emlékszünk, hogy már a mamánk is ezt használta. Hogy gyerekként ezzel a krémmel kente be az arcunkat,

Emlékszünk, hogy már a mamánk is ezt használta. Hogy gyerekként ezzel a krémmel kente be az arcunkat, mielőtt kimentünk volna játszani, és talán még apa is csent belőle, hogy borotválkozás után ezzel nyugtassa bőrét. A NIVEA Creme máig ott van a fürdőszobapolcunkon, és most már új formában is élvezhetjük a megszokott ápolást!

A NIVEA Creme kék tégelye, egyedi illata és bársonyos tapintása majdnem teljesen változatlan azóta is. Talán éppen ez az oka annak, hogy a NIVEA Creme oly sok emberből vált ki pozitív reakciót: nem csak megbízható bőrápolást nyújt, hanem felidézi a gyerekkorhoz köthető képeket, illatokat és textúrákat. Több mint 200 országban használják családok milliói hagyományszerűen.

A NIVEA a legmegbízhatóbb kozmetikai márka

Minden 1911-ben, az eucerit feltalálásával kezdődött. Ez a különleges alkotó teszi lehetővé, hogy vízből és olajból hosszan elálló krém készülhessen, és ez az az összetevő, mai elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a mai modern bőrápoló készítmények megjelenhessenek a polcokon: a víz-olaj emulzió tökéletes alapja lett a kozmetikai krémeknek.

nivea_krem.jpg ()Ugyanebben az évben megszületett az első bőrápoló krém, a NIVEA Creme, mely az évek során mit sem veszített népszerűségéből, és ami manapság újra reneszánszát éli. A kék tégelyes klasszikus, és a NIVEA által képviselt állandóság, a termékek kiemelkedő minősége, megbízhatósága és hatékonysága az, ami miatt az egyik legmegbízhatóbb márkaként tekintenek a NIVEA-ra. Nem csoda, hiszen részévé vált az életünknek: olyannyira, hogy a legtöbb országban a fogyasztók helyi márkának vélik. 

Tetőtől talpig, egy életen át

A bőrünk testünk külső védelmi vonala és egyfajta kapocs a külvilággal. Bőrünkön érezzük a hűvös őszi szellőt, vagy éppen a tenger simogató hullámait, és kedvesünk érintését. Azonnal elárulja, hogyan érezzük magunkat, hiszen elpirulunk, ha bókot kapunk, és ragyog, ha boldogak vagyunk.
A NIVEA klasszikus termékei mindent biztosítanak, amire bőrünknek szüksége lehet – gyengéd, egyben hatékony ápolást, mely simává, ruganyossá és ragyogóan széppé varázsolja a bőrt. Nem számít, fiú vagy-e vagy lány, fiatal, vagy idősebb, hol laksz, vagy mi a foglalkozásod… 

Az ezerarcú kék tégelyes

A NIVEA Creme volt az első „igazi krém”, mely eucerit tartalmának köszönhetően vált ikonikus termékké. Páratlan hidratáló és ápoló tulajdonságokkal bír, és minden bőrtípus számára gazdag ápolást biztosít egész évben, hogy a bőr friss, puha és selymesen sima maradjon.

Hogy miért szeretjük igazán?

Mert egy igazi „all purpose” krém!
·     Használhatod az arcodra, hogy megóvja az őszi széltől és a kipirosodástól – akár egy igazi „cold creme”-et.
·     Arcpakolásként használva akár egyetlen éjszaka alatt újjászülethet bőröd.
·     Óvhatod vele az ajkaid, ha nem találnád az ajakápolódat.
·     Pillanatok alatt szalonképessé teszi kacsóidat házimunka, vagy kertészkedés után.
·     Megóvja körmeidet a töredezéstől, ha alkalmanként pakolásként is használod, de a lábápolás során is hasznos lehet.
·     Megnyugtatja a bőröd napozás után.
…és változatos felhasználásának csak a fantáziád szabhat határt, ráadásul most új, tubusos kiszerelésben is bárhová magaddal viheted!

Új, mégis ismerős illat és a megszokott megbízható ápolás

nivea_lanyok.jpg ()Ápolásból soha nem lehet elég, most pedig három csodás hírünk is van azoknak, akik szeretik kényeztetni a bőrüket! Megjelentek a klasszikus NIVEA Creme reinkarnációi, és megújult a már jól ismert Intenzív Hidratáló Tej is!

Az új Creme Care krémtusfürdővel a klasszikus NIVEA krém egyedülálló illatát és ápoló hatását élvezheted zuhanyzás közben is. A különleges hidratáló anyagoknak, a provitaminnak, és az ápoló olajok lágy habjának köszönhetően varázsolja bőröd bársonyosan puhává.

Ha kézmosás közben sem szeretnél lemondani a megszokott kényeztetésről, válaszd a Creme Care folyékony krémszappant, mely a NIVEA egyedi illatával és a NIVEA Creme válogatott összetevőivel – provitaminnal és ápoló olajokkal gazdagítva – ápolja a bőröd.

Szeretnéd, hogy bőröd egész napra megőrizze puhaságát? A NIVEA Intenzív testápoló tej értékes mandulaolajjal hidratálja bőröd. 24 órán át tartó intenzív hidratáló hatása még a kifejezetten száraz bőr igényeit is kielégíti, hiszen a bőrrel együttműködve, természetes úton fokozza a bőr saját nedvességmegkötő képességét miközben érezhetően csökkenti a száraz bőr érdességét.

Forrás: Nivea 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X