Főoldal > SZÉPSÉG > Szuper kozmetikumok focirajongó férfiaknak

Szuper kozmetikumok focirajongó férfiaknak

arcápolásbőrápoláskozmetikumtestápolás
0

Írta:

Az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos támogatója, az adidas új, férfi testápoló termékcsalá

Az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos támogatója, az adidas új, férfi testápoló termékcsaládot vezetett be az együttműködés alkalmából.
A limitált kiadású illat legfontosabb jegyei a citrom, kasmír és vanília. Első érzetre friss és aromás, citrom, levendula és ibolyalevél pezsdíti érzékeinket, amit a szívillat zöld jegyei követnek, zsálya, zöldalma és kasmír. Az alapillatban vanília, füstös pacsuli és tölgymoha adja az illat mélységét, tartósságát.

Az elmúlt 30 évben az adidas kozmetikumok mindig különleges, limitált kiadású, sportolókkal kifejlesztett és tesztelt testápoló termékcsaláddal ünnepelte a világ rangos futball eseményeit. Hűségesen ehhez a 30 éves múlthoz, az adidas kozmetikumok most beszáll a klub csapatok legfontosabb és legtekintélyesebb világraszóló versenyébe, az UEFA Bajnokok Ligája megmérettetésbe. Erre a különleges alkalomra, a márka történetében először, az UEFA hivatalos szponzoraként fejlesztette ki a limitált kiadású terméksort.

adidas2.jpg ()A termékek csomagolása tükrözi a rangos esemény tradícióit, középpontban a végső díj, az UEFA Bajnokok Ligája trófea: a kupa. Ezt a trófeát világszerte minden futball rajongó azonnal felismeri csillogó ezüst színéről és jellegzetes formájáról. A kupa nagyszerűségét még jobban kihangsúlyozza a sportesemény színvilága.
Az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos testápoló terméksorát az adidas Gamedayplus oldalon is láthatja a közönség, ahol a szurkolók közelebbről is megismerkedhetnek kedvenc játékosukkal és részt vehetnek a klubcsapatok  végső összecsapásában.

adidas3.jpg ()Az oldalon a meccseket élőben lehet végigizgulni, azonnal lehet reagálni a történésekre. Az előző szezonhoz hasonlóan mindegy, hogy valaki TV-n vagy on-line nézi a mérkőzéseket, a sportrajongók megkapják jutalmukat közösségi hozzáállásukért.

Az új terméksor az alábbi termékeket tartalmazza:
•    Eau de toilette 100ml
•    Body spray 150ml
•    DNS 75ml
•    tusfürdő 250ml
•    deo stick 50g
•    After shave 100ml

További információk: www.adidas.com/gamedayplus


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X