Főoldal > SZÉPSÉG > Fehérebb fogak, fájdalommentesen, gyorsan és biztonságosan? Nem lehetetlen! (x)

Fehérebb fogak, fájdalommentesen, gyorsan és biztonságosan? Nem lehetetlen! (x)

0

Írta:

Ahhoz, hogy önfeledten villantsd meg mosolyodat, rendkívül fontos, hogy szép, egészséges, fehér fogaid

Ahhoz, hogy önfeledten villantsd meg mosolyodat, rendkívül fontos, hogy szép, egészséges, fehér fogaid legyenek. Sajnos azonban a kávé, tea, cigaretta, vörösbor fogyasztásától erősen elszíneződik a fogzománcunk, melyet házi praktikákkal nem szabad és nem is érdemes orvosolnunk, ugyanis ezekkel gyakran tartós károsodást is okozhatunk.  A Smilepoint éppen ezekre a problémákra nyújt megoldást.

Világszerte már évek óta hódít az úgynevezett kozmetikai fogfehérítés, mely gyors, kényelmes, fájdalommentes és hatékony. Magyarországon a Smilepoint jóvoltjából a  vendégek akár bejelentkezés nélkül, ebédidőben is betérhetnek a szalonokba, ahol barátságos hangulat és hozzáértő személyzet fogadja őket, majd egy kényelmes design tojásfotelben, szinte külső segítség nélkül végezhetik el a fogfehérítést.

nagy_logo.jpg ()
Egy Smilepointban végzett fogfehérítés alkalmával akár 3-9 árnyalatnyi fehéredés is elérhető, ráadásul választhatjuk a Natural változatot (aloe vera, gránátalma, kamilla kivonattal) is, mely az egészségtudatosan élő, természetes termékeket kedvelő vendégek számára lett kifejlesztve. Az eljárás lényege, hogy barátságos környezetben, hozzáértő személyzet segítségével gyorsan és kíméletesen lehetnek fehérebbek a fogaid. Neked csupán annyi a dolgod, hogy beülsz egy kényelmes székbe, behelyezed a szádba a fogfehérítő géllel feltöltött szilikon sínt, amit speciális LED-fénnyel világítanak meg és pihensz 45 percet – hát nem egyszerű? A használt hatóanyag kíméletes, így akkor sem kell fájdalomtól tartanod, ha érzékenyek a fogaid, csupán hűsítő, mentolos ízt fogsz érezni. Az eljárás után 3-4 órával már nyugodtan élheted a megszokott életedet, ehetsz-ihatsz, és persze bátran mosolyoghatsz!

Ha szívesen kipróbálnád, keresd fel a Smilepoint üzleteit, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, és szívesen válaszolnak minden kérdésre. Lepd meg magad vagy kedvesed egy ellenállhatatlanul ragyogó mosollyal a hozzád legközelebb eső Smilepoint szalonban!

Mosolyogj bátran! www.smilepoint.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X