Főoldal > SZÉPSÉG > Tökéletes szőrtelenség hihetetlenül egyszerűen!

Tökéletes szőrtelenség hihetetlenül egyszerűen!

epilátorszépségszőrtelenítés
0

Írta:

Silk-épil 7 Wet & Dry Dual epilátorok A 40 Close-grip csipesszel és a Gillette Venus technológia alkalmazás&

Silk-épil 7 Wet & Dry Dual epilátorok

A 40 Close-grip csipesszel és a Gillette Venus technológia alkalmazásával az egyedi Dual Epilator egy lépésben biztosítja a legalaposabb szőrtelenítést és bőrradírozást. Ugye, milyen fantasztikus? A Braun lehetővé teszi a legjobb szőrtelenítést és a borotválkozás azonnali, verhetetlen simaságát – mindössze egy mozdulattal.

És a további kényelemért itt a Silk-épil Dual Epilator vezeték nélküli készülék, amely így a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is használható. 10-ből 9 nő úgy vélte, ez a legjobb epilátor, melyet valaha használtak.*

*Egy fogyasztói teszt eredménye alapján, mely során 1182 nő használta a Silk-épil Dual Epilátort Németországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban.

epilator2.jpg ()További cikkeink a témában

bőr

Atópiás, száraz gyermekbőr – tippek a téli mindennapokhoz (x)

Írta:
0

A tél különösen próba elé állítja bőrünket. A hideg, a száraz levegő, a fény hiánya és a szél meggyengíti a felhámot, különösen azokon a területeken (arc, kéz és ajkak), amelyek leginkább ki vannak téve e hatásoknak. Megjelennek a kipirosodott foltok, a bőrirritáció és a száraz bőr valamennyi egyéb tünete.

Kövess Facebook-on!
X