Főoldal > SZÉPSÉG > Légy csodás és tündökölj az ünnepeken is!

Légy csodás és tündökölj az ünnepeken is!

arcápoláskörömlakkrúzssminkszempillaspirálszépségszépségápolástrend
0

Írta:

Legyél pilláid ihlető múzsája!  Az Astor bemutatja az új Big & Beautiful Style Muse szempillaspirá

Legyél pilláid ihlető múzsája! 

Az Astor bemutatja az új Big & Beautiful Style Muse szempillaspirált, az első rugalmas spirált, mellyel annyi réteget építhetsz a szempilláidra, amennyit csak akarsz. Alkosd újra pilláid stílusát, ahányszor csak kedved van hozzá. Istennőhöz illő pilláiddal magad lehetsz stílusod múzsája!

Miért is fogod imádni?
•    Mert ezzel megújíthatod egyéni stílusod, annyi rétegben viheted fel pilláidra, amennyiszer akarod, rétegről rétegre építheted fel pilláid attól függően, milyen stílusra vágysz, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy nem nehezülnek el és nem töredeznek le
•    A krémes, építő formula kollagént és keratint tartalmaz
•    A szálak rugalmasak és szuper ápoltak lesznek tőle
•    Nem ragad és nem pereg le
•    A különleges szempillaépítő, csavart kefe elér és befed minden szálat, szétválasztja és egyenletesen bevonja őket, építi, formázza a szempillát anélkül, hogy súlyossá válnának
•    Két szuperintenzív árnyalatból választhatsz: barnát és ultra feketét.

astorspiral.jpg ()Heidi Klum, az Astor művészeti tanácsadója már régóta a dizájnerek és fotósok múzsája, most viszont saját pilláinak ihletője is. Az új szempillaspirál bevezetése kapcsán így mesél: “A stílusom állandóan változik, más a megjelenésem nappal és más este, tehát azt szeretem, ha a pilláim is másképpen festenek a különböző alkalmakkor és napszakokban. Az új Astor Big & Beautiful Style Muse szempillaépítő spirál egyszerűen lenyűgöző, mert segítségével olyan pillákat “szobrászkodhatok” magamnak, ami a legjobban megfelel éppen adott trendi stilusomnak.”

Heidi további szépségtippjei:
“Világéletemben imádtam a divatot, mindig megújítom a stílusom. És most lehetőségem van arra is, hogy a szempilláimmal is diktáljam a divatot. Az Astor Big & Beautiful Style Muse szempillaspirállal úgy építem a pilláim, ahogy nekem tetszik, olyan gyakran váltogatom megjelenésem, ahányszor csak akarom. Az új spirálban az a legjobb, hogy annyi rétegben vihetem fel, amennyi csak tetszik. Ez különösen akkor előnyös, ha egyik megbeszélésről rohanok a másikra, pilláim pedig követik a megjelenésemmel kapcsolatosan támasztott elvárásaim, természetestől a fényűzőig, bármit elérhetek pár húzással.”

Gyönyörű, hatalmas, pihekönnyű szempillák!

nycspiral.jpg ()Felejts el mindent, amit eddig a dúsító szempillaspirálról tudtál! Úgy tűnik, hogy a hatalmas szempillák nem jelentenek többé elnehezülést! A NEW YORK COLOR elhozta nekünk a Big Bold Angel Lash-t.

Mennyeien lágy, tiszta, dús pillák, melyek szembeszállnak a gravitációval. Biztosra vehetjük, hogy igazán szexi megjelenést nyújt, a pillák elnehezülése nélkül.
Sokkal könnyebbnek érződik, mint egy rendes szempillaspirál, az azonnali tündéri tekintetet most könnyen megkaphatod! A bársonyosan selymes érzés érzéki élvezetet nyújt.
Már nem kell választanod a pompásan dús és a pihekönnyű szempillák között…..megkaphatod mindkettőt! A Big Bold Angel Lash mennyeien könnyűnek érződik… mégis fényűzően dúsnak látszik.

nyclakk.jpg ()Turbózd fel New York-i stílusod egy varázslatos bűbájjal!

A Crystal Couture körömlakk négy csillámló árnyalatból álló termékcsalád, melyek tökéletesen fednek, és csodálatos kinézetet adnak nagyvárosi körmeidnek, még akkor is, mikor éppen farmerben és pólóban zúzol egy laza brooklyni reggelire. Gyorsan száradnak, elég csak felkenni, és már készen is állsz a vakításra… lenyűgöző hatás, melyet tervezők álmodtak meg műhelyeikben!

nycruzs.jpg ()Élénk színek az ajkakon!

Végre valahára! Drága, sikkes megjelenés, élénk, nagyvárosi smink…tudod, az Upper East Side-i tökéletességhez általában rúzs és ecset kell, de most mindehhez elég egyetlen folyékony rúzs, amit akár egy taxi hátsó ülésén is felvihetsz!  Megérkezett az NYC Expert Last Lip Lacquer!. Fennkölt, makulátlan kinézet…amely egyszerűen lenyűgöző! Hogyan lehetséges, hogy egy rúzs,  amely ellenállhatatlanul szexi és gyönyörű ajkakat eredményez, ennyire könnyen viselhető? Gyerünk, válassz egy színt…és fedezd fel az utat a tökéletességhez!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X