Főoldal > SZÉPSÉG > Triplán koncentrált erő a feszesebb arcbőrért

Triplán koncentrált erő a feszesebb arcbőrért

arcápolásbőrápolásszépségszépségápolás
0

Írta:

A magas koncentrációjú magnololt, oligo-peptideket és hialuronsavat tartalmazó új Eucerin® Volume-Filler

A magas koncentrációjú magnololt, oligo-peptideket és hialuronsavat tartalmazó új Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szérum hozzájárul a mindennapos bőrfiatalító arcápolás volumennövelő hatásához, továbbá hatékonyan állítja helyre a bőr feszességét és teltségét. Ennek köszönhetően fiatalosabb külsőt kölcsönöz nekünk, és javítja arcunk kontúrjait.

A szérum termékek manapság igen divatosak – a negyedik leggyakoribb bőrfiatalító termékek  –, nem véletlenül: „A koncentrátumok és szérumok nagyon könnyű állagú termékek, ennek köszönhetően optimálisan szívódnak fel a bőrben és ott még jobb hatást tudnak kifejteni az arckrémekhez képest. Különösen magas hatóanyag koncentrációjuknak köszönhetően még intenzívebb eredményt tesznek lehetővé” – mondja Dr. Andrea Schölermann, az Eucerin® dermokozmetikai tanácsadója. „Ha megfelelően megtisztított arcbőrre használjuk, akkor javítja a bőr saját regenerációs képességét. Ezzel fokozza a mindennapos bőrfiatalító ápolás hatásait” – teszi hozzá Dr. Andrea Schölermann. Emiatt a szérumok lényegében nélkülözhetetlenné váltak a bőrfiatalító kezelések területén. A legtöbb nő ugyanis állandóan olyan bőrápoló termékeket keres, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot az öregedés látható jeleivel.

„A bőr öregedése sokféleképp jelentkezik: a kor előrehaladtával a nők nemcsak a ráncokra panaszkodnak egyre gyakrabban, hanem arra is, hogy arcuk fáradtnak, feszültnek vagy szomorúnak tűnik. Ez nemcsak a ráncok miatt van, hanem azért is, mert az arcbőr az idő előrehaladtával veszít feszességéből és teltségéből. Minél teltebb az arc, annál üdébb és fiatalosabb az arckifejezésünk. Épp ezért fejlesztettük ki bőrgyógyászokkal együttműködve az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő termékcsaládot, amely hatékonyan állítja helyre az arcbőr feszességét és teltségét” – mondja Dr. Andrea Schölermann.

euszerum2.jpg ()

Triplán koncentrált erő a telt arcbőrért

A még fiatalosabb megjelenés és a még teltebb bőr érdekében az Eucerin® szakértői tovább bővítették az Eucerin® Volume-Filler termékcsaládot az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szérummal. Az új termék hatékonyan állítja helyre a bőr teltségét és javítja az arckontúrokat. Három rendkívül aktív összetevője a bőr különböző rétegeit célozza meg. A magnólia kérgéből nyert magnolol hatóanyag növeli a teltségért felelős sejtek méretét és számát . Az oligo-peptidek serkentik a legfelső bőrréteg kollagéntermelését, felpezsdítik a bőr anyagcseréjét, és fokozzák a szervezet azon belső folyamatait, amelyek a fiatalabb bőr sejtjei között megfigyelhetők . A hialuronsav gondoskodik a bőr felső rétegének intenzív hidratáltságáról, és ezáltal közvetlenül tünteti el a bőrszárazság miatt kialakuló finom ráncokat.

A termékhasználat sorrendje rendkívül fontos az optimális hatás érdekében
„Amikor szérumot használunk, figyelni kell a termékhasználat sorrendjére” – mondja Dr. Andrea Schölermann. „Mindig az arc alapos megtisztítása az első lépés, majd pedig gyengéden bele kell masszírozni a szérumot a bőrbe, és rövid ideig várni, amíg az teljesen beszívódik. Emellett az is fontos, hogy az ezt követő arcápolást mindig az egyedi bőrtípushoz igazítsuk, és azt a szérum után alkalmazzuk, mivel a szérum termékek nem tartalmaznak nagy számban lipideket, amelyek rendkívül fontosak ahhoz, hogy védjék a bőrt a kiszáradás és a környezeti hatások ellen” – teszi hozzá Dr. Andrea Schölermann. „Továbbá, célszerű a mindennapos kiegészítő ápolás részeként fényvédő hatású terméket is használni, amelyek megvédik a bőrt az UVA és UVB sugaraktól, megakadályozva a napsugarak által okozott korai bőröregedést” – magyarázza a szakértő. Ezért ha a szérumot reggel visszük fel arcbőrünkre, akkor ez után a bőrtípusunknak megfelelő Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém használata ajánlott. Ha este használjuk, akkor az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő éjszakai arckrém a megfelelő választás.
 

Az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szérum fokozza a mindennapos bőrfiatalító arcápolás hatékonyságát és visszaállítja az arcbőr teltségét három aktív összetevőjének egyedi kombinációja révén: magnolol, oligo-peptidek és hialuronsav. Ha naponta egyszer alkalmazzuk a mindennapos bőrfiatalító ápolás részeként, akkor a bőr láthatóan feszesebbé válik, az arckontúrok markánsabbak lesznek, a ráncok csökkennek, a bőr pedig fiatalosabbnak fog tűnni. A termék hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják.

Forrás: Eucerin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X