Főoldal > SZÉPSÉG > Fedezd fel a mozgás új dimenzióit!

Fedezd fel a mozgás új dimenzióit!

adidasbőrápolásdezodorszépségtestápolás
0

Írta:

Az adidas minden megnyilvánulásában kifejezi a sportolók iránti elkötelezettségét, legfőbb c&

Az adidas minden megnyilvánulásában kifejezi a sportolók iránti elkötelezettségét, legfőbb célkitűzése segíteni felkészülésüket és teljesíteni az edzéseken felmerült igényeiket. Manapság a sportolóknak magas elvárásaik vannak felszerelésükkel kapcsolatban, a kívánságlistát olyan kifinomult technológiával készült termékek vezetik, melyek hűsítenek és szabályozzák az izzadás folyamatát. Az adidas elsőként vezette be a sport világába  a climacool® technológiát a ruházat és a cipők terén, melynek lényege a folyamatos, akadálytalan szellőzés, így fokozott igénybevétel esetén is szárazak maradhatunk. Ez a különleges technológia, valamint az a nézet, hogy a modern élet olyan, akár egy versenyfutás, vezette az adidas kozmetikumokat arra az elhatározásra, hogy kifejlessze legújabb izzadásgátló dezodorját, a climacool-t. 

Minél intenzívebben mozogsz, annál hatékonyabb

Mind a climacool technológiával készült ruházati termékek, mind az izzadásgátló dezodorok lényege az , hogy szárazon és frissen tartsák használójukat. Azért, hogy az izzadásgátló termékek hatását még jobban fokozza, az adidas kozmetikumok átvette a ruházatnál már bevált technológiát és kifejlesztette legújabb izzadásgátló dezodorját, a climacool-t.

A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a termékek egyre magasabb szintet hoznak, a mostani újdonság, a climacool pedig fantasztikus teljesítményt ért el a mozgás területén. Előre soha nem tudhatod, mennyire lesz intenzív a napod, de a climacool aktív formulájának köszönhetően mindig megkapod az izzadás elleni védettséget, legyen szó edzésről vagy megterhelő stresszről. A climacool fejlett technológiája arra épül, hogy olyan kis kapszulákat tartalmaz, melyek fokozott igénybevétel esetén aktivizálódnak. Ahogy egyre intenzívebbé válik a napod és emelkedik a tested hőmérséklete, valamint fokozódik a veríték kiválasztása, a kis kapszulák kinyílnak és a felszabaduló illat újabb adag energiával és frissességgel tölt fel. Az azonnali frissítő hatás a formula szabad olaj és citrus tartalmának köszönhető.

És ez a frissesség még csak a kezdet! Minél jobban mozogsz vagy stresszelsz, annál jobb a hatásfoka. Ahogy növekszik a teljesítményed, úgy bontakozik ki egyre jobban a climacool  izzadásgátló dezodor frissítő hatása, köszönhetően a kis kapszuláknak, melyek igény szerint nyílnak meg, ahogy fokozod a tempót.

adidasdeo2.jpg ()

A tökéletes formula

A climacool® ereje most kiegészíti az adidas izzadágátló dezodorok eddig is magas szintű védelmi hatását. Ez az eredeti formula 48 órán át garantálja az izzadás és a testszag elleni védelmet, ami kettős hatásának köszönhető, blokkolja és megköti a nedvességet.

Azért, hogy igazolják, az új climacool izzadásgátló formula megfelel az adidas márka szigorú előírásainak,  fogyasztói vaktesztet végeztek nagy számú alany bevonásával*. Az eredmények igazolták, hogy a climacool izzadásgátló dezodor hatékonyabb és kellemesebb illatot biztosít, mint Európa vezető izzadásgátló dezodora.

Hangsúlyos, modern csomagolás
A modern csomagolást úgy tervezték, hogy egyértelműen hangsúlyozza a termék előnyeit. Az adidas most változtatott és nem a már ikonikussá vált fekete színt választotta alapnak, hanem minden ezüstben játszik, így a férfi variáns friss és időtlen megjelenést kapott. A dezodor női variánsa harmonizál a férfi termékkel, de fő színe a fehér, ami a tisztaságot és ápoltságot fejezi ki. A ragyogó, kék hullámok mindkét variánson megjelennek és a különleges, kapszulás technológiára is utal a kifinomult design, érezteti az egész napra biztosított frissességet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X