Főoldal > SZÉPSÉG > Soha nem tapasztalt fiatalító hatás egy kis tégelyben

Soha nem tapasztalt fiatalító hatás egy kis tégelyben

arcápolásarckrémbőrápolásfiatalságkrémráncránctalanítóránctalanító krémszépségszépségápolás
0

Írta:

A legújabb generációs arcápoló termékcsalád innovatív formulája stimulálja a

A legújabb generációs arcápoló termékcsalád innovatív formulája stimulálja a sejtek aktivitását, segíti a megújulásukat, és arra ösztönzi őket, hogy úgy viselkedjenek, mint a fiatalabbak. Az egyedülálló formula természetes, mégis rendkívül hatékony aktív összetevőkkel feszesíti és regenerálja a bőrt, hogy szépséged megőrizhesd!

Napjaink modern nőjének sokrétű igényei vannak a bőrápolásban is, ezért azoknak a termékeknek, melyeket használ, igen komoly és összetett elvárásoknak kell megfelelniük. Több mint 100 év tapasztalatára, modern kutatások sorozatára, és 7000 nő véleményére támaszkodva a NIVEA megalkotta számára a ránctalanító termékek legújabb generációját. Egy olyan arcápoló termékcsaládot, mely akár több termék előnyét is egyesíti, és kiemelkedően hatékony, vagyis rövid idő alatt látható eredményt garantál.

Ez az innovatív formula azért olyan különleges, mert stimulálja a sejtek aktivitását, segíti a megújulásukat, és arra ösztönzi őket, hogy úgy viselkedjenek, mint a fiatalabbak. A kor előrehaladtával ugyanis csökken a bőr kollagén szintézise, a sejtek energiaszintje redukálódik, egyre kevésbé ellenállóak a káros környezeti hatásokkal, illetve az oxidatív stresszel szemben, és lassulnak a regeneráló, sejtmegújító folyamatok. ennek következtében a bőr elveszti rugalmasságát, feszességét, a kontúrok megereszkednek, és megjelennek a mélyebb ráncok. A NIVEA olyan kiemelkedő hatékonyságú természetes összetevők kombinációjával segíti visszafordítani ezt a folyamatot, melyek fokozzák a bőr feszességét, rugalmas bőrérzetet alakítanak ki, amitől a hölgyek csodásan néznek ki, és csodásan is érzik magukat. A különleges formula három fontos ránctalanító hatóanyagot is tartalmaz, és a sejtek szintjén fejti ki fiatalító hatását:

•    Magnólia kéreg kivonattal (hatóanyaga magnolol és honokiol) növeli a sejtek ellenálló képességét az oxidatív stresszel szemben, és ránctalanító hatást fejt ki.
•    Rövidláncú hyaluronsavval növeli a sejtek víztartó képességét, így teltebb, feszesebb megjelenést ad a bőrnek.
•    Kreatinnal támogatja a sejtek energiaellátását, és segít késleltetni az öregedés jeleinek megmutatkozását.

niveacell2.jpg ()

A bőrt azonban nem elég belülről megfiatalítani. A megfelelő, hosszú távú hatás érdekében elengedhetetlen védeni az UV sugaraktól, és a károsító jellegű környezeti hatásoktól. A termékcsalád nappali arckrémébe ezért 15-ös fényvédő faktor került, mely megóvja a bőrt a káros UV sugaraktól és a napsugarak által generált idő előtti bőröregedéstől, így a pigment foltok megjelenésétől is.
NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító termékekben megvan minden, amire szüksége lehet, hogy bőre fiatalabbnak tűnjön, ráadásul természetes módon, a bőr saját regeneráló, bőrmegújító folyamatainak támogatásával éri el hatását.

“A formula megalkotása során több mint 7000 hölgyet vontunk be aktívan, hogy megbizonyosodhassunk arról, a termék valóban kielégíti-e az elvárásaikat, és egy kiváló ránctalanító arcápoló terméket hozhassunk létre. A hatóanyagok tökéletesen kiegyensúlyozott aránya látható, érezhető eredményt hoz: a ránctalanító hatású magnólia kivonat növeli a sejtek ellenálló képességét az oxidatív stresszel szemben, a rövidláncú hyaluronsav növeli a sejtek vízmegkötő képességét, a kreatin pedig a sejtek energiaellátását támogatja. Így a NIVEA Cellularral egy sokoldalú, és rendkívül hatékony ránctalanító termékcsalád jött létre – tette hozzá Dr. Sven Fey, a NIVEA arcápolási osztályának termékfejlesztési vezetője. 

A NIVEA Cellular Anti-Age bőrfiatalító termékcsalád tagjai:

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Nappali Arckrém (FF15)
Az innovatív formula magnólia kivonattal, rövidláncú hyaluronsavval és kreatinnal csökkenti a ráncokat, feszesebbé teszi a bőrt és támogatja megújulását. A feszes, sima, és selymes bőrért. A krémben 15 –ös fényvédő faktor és UVA védelmi rendszer segít megelőzni a napsugárzás által generált bőröregedési folyamatokat.
50 ml • 3999Ft

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Éjszakai Arckrém
Az ápoló formula magnólia kivonattal, rövidláncú hyaluronsavval és kreatinnal támogatja a bőr regenerációs folyamatait az éjszaka során, hogy a ráncok mélysége csökkenhessen, a bőr pedig feszesebb, és fiatalosabb lehessen. A gazdag, pantenollal dúsított textúra lágyan terül el a bőrön, és gyorsan beszívódik, bársonyos bőrérzetet hagyva.
50 ml • 3999Ft

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító Szemkörnyékápoló
A magnólia kivonatot, rövidláncú hyaluronsavat és kreatint tartalmazó könnyű, illatmentes formulát kifejezetten a szem körüli érzékeny bőr igényeinek megfelelően alakították ki. Táplálja a finom bőrfelületet és kisimítja az apró ráncocskákat, hogy tekintete frissebb lehessen.
15 ml • 3499Ft

Forrás: NIVEA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X