Főoldal > SZÉPSÉG > Lilu: “Bátorság felvállalni a valódi arcunkat”

Lilu: “Bátorság felvállalni a valódi arcunkat”

Illés FanniLiluMalek Andreasmink nélkülszépségtermészetes szépség
0

Írta:

Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynő igazi ikonok, akiknek szépsé

Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynő igazi ikonok, akiknek szépségtippjeire rengetegen kíváncsiak. A sztárok egy kozmetikai termékcsalád őszi kampányának köszönhetően natúr sminkben és az életkorral járó bőrhibáikat is felfedve mutatták meg arcukat, emellett azt is elárulták, milyen „szépségrituálékat” követnek a mindennapokban. Arclemosás, hidratálás és életkornak megfelelő hatóanyagok – így szépülnek ők!

A három híresség igazán szerencsés, hiszen natúr sminkben, minden bőrhibájukat felvállalva is valódi szépségek, ugyanakkor sokat tesznek azért, hogy megmaradjon bőrük egészsége. Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni nemrég a nők belső, természetes szépségét hangsúlyozó kozmetikai kampányhoz csatlakoztak, és megosztották bőrápolási tippjeiket.

Lilu 18 éves kora óta folyamatosan odafigyel bőrére, minden reggel arctisztítással és hidratálással indítja a napot. „A hétköznapokon nem nagyon sminkelem magam, a forgatások miatt viszont szükséges, és ilyenkor bármilyen későn érek haza, mindig alaposan eltávolítom a festéket, szerintem ez az alap ahhoz, hogy egészséges és szép legyen a bőrünk” – árulta el a műsorvezető. „Nagyon bátor dolognak tartom, ha valaki smink nélkül, a bőrhibákat is „bevállalva” meri felvállalni az arcát egy olyan világban, ahol a legtöbben idealizált képet akarnak mutatni magukról. Büszke vagyok erre a kampányra és a retusálatlan képekre, mert ezeken a valódi énemet látom viszont.”

szepsegapolas_kerekasztal_resztvevok.jpg ()

Illés Fanni elsősorban az édesanyjától tanult szépségpraktikákra, így például az élesztős-tojásos pakolásra esküszik, ám problémás bőre miatt elengedhetetlen, hogy a házi „megoldások” mellett bőrének megfelelő, természetes hatóanyagú kozmetikumot is használjon a mindennapokban. „A sok úszás miatt kiszáradt és ekcémás lett a bőröm, ezért a hidratálásra mindig odafigyelek, és speciális tusfürdőt használok” – mondta el a paralimpikon-szépségkirálynő. Azt is hozzátette: az első alkalmak során még teljes sminkben járt le az uszodába, aztán hamar rájött, hogy az állandó sportolás segít megőrizni a belső harmóniáját, ez pedig jó hatással van külsejére is. Mára már kibékült apró bőrhibáival, a tej és a csoki elhagyása után pedig a pattanásainak is búcsút intett.

Malek Andrea a szépségápolás kapcsán is a természetességet tartja szem előtt. Három gyermek édesanyjaként kevés időt tud magára fordítani, így egy gyors, ám annál hatékonyabb rituálét fejlesztett ki magának. „A bőrtípusomnak megfelelő, természetes hatóanyagokban gazdag kozmetikumokat egy egyszerű, gyors arcmasszázzsal juttatom be, így nem csak ápolom a bőrömet, de még a vérkeringésemet is élénkítem. Hiszem azt, hogy az arcomon mindig tükröződik az aktuális lelkiállapotom, a vonásaimban pedig ott „lakozik” az eddigi életem a nevetésekkel és a sírásokkal együtt. Ezek hozzám tartoznak, ezért nem akarom elfedni őket. Az arcom munkaeszköz, rajta kell, hogy legyen az igazság.”

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X