Főoldal > SZÉPSÉG > Már nem zöldebb a szomszéd kertje!

Már nem zöldebb a szomszéd kertje!

0

Írta:

Corax Bio: Újdonság a növényápolásban

Teljesen hazai tulajdonú vállalkozásként nem csak a gyártás, de a kutatás-fejlesztés is hazai szakemberek közreműködésével zajlik. Ugyanakkor épp ez az itt meglévő tudás, szakértelem az, aminek híján a lakosság, a kerttulajdonosok gyakran elbizonytalanodnak a gyümölcsfák, a gyep vagy éppen a konyhakert ápolása során.

Ez a felismerés vezette el a Corax-Bioner csapatát az új CoraxBio boxok elkészítéséhez, amelyekbe a professzionális mezőgazdásában már bizonyított termékeket csomagoltak a lakosság számára szükséges kiszerelésben, a felhasználásukhoz szükséges szaktudással együtt. A hatszögletű csomagokban a szakemberek összegyűjtötték azokat a tápanyagokat és növényvédő szereket, amelyekre az adott növénykultúrának általánosságban szüksége van, s mindehhez részletes útmutatót is mellékeltek.

A szakértői támogatásnak fontos része az online elérhető segítségnyújtás, valamint a szakemberek által rendszeresen összeállított hírlevél is, melyből minden felhasználó értesülhet a számára fontos növénykultúrához tartozó, adott hónaphoz, évszakhoz kötődő tudni és tennivalókról.

A CoraxBio termékcsalád tagai:

Gyep BOX
A CoraxBio® Gyep BOX a ház körüli kertek gyepének gondozásához kínál környezetbarát megoldást. A doboz 200-400 m2 gyepterület egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat.

Örökzöld és díszfa BOX
A CoraxBio® Örökzöld és díszfa BOX a kiskertekben örökzöldek és díszfák gondozásához kínál környezetbarát technológiát. A doboz 30-40, átlagos méretű díszfa egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

Már nem zöldebb a szomszéd kertje!

Szőlő BOX
A CoraxBio® Szőlő BOX a kiskerti szőlőtermesztéshez kínál környezetbarát technológiát. A doboz 100, átlagos méretű szőlőtőke egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

Már nem zöldebb a szomszéd kertje!

Virágos dísznövény BOX
A CoraxBio® Virágos dísznövény BOX a kiskerti virágos dísznövények környezetbarát gondozásához kínál megoldást. A doboz egy 100-200 m2-es, átlagos virágoskert egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

Már nem zöldebb a szomszéd kertje!

Zöldség BOX
A CoraxBio® Zöldség BOX a kiskerti zöldségek; paprika, paradicsom, hagymafélék, káposztafélék, uborka, répafélék, hüvelyesek, burgonya termesztéséhez kínál környezetbarát segítséget. A doboz egy 100-200 m2-es, átlagos veteményeskert egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

Már nem zöldebb a szomszéd kertje!

Gyümölcs BOX
A CoraxBio® Gyümölcs BOX a kiskertekben jellemző gyümölcsök; alma, körte, cseresznye, meggy, barack, ribizli, eper termesztéséhez kínál környezetbarát technológiát. A doboz 8-12 darab, átlagos lombozatú gyümölcsfa egyéves kezeléséhez tartalmazza a szükséges tápanyagokat és növényvédő szereket.

Már nem zöldebb a szomszéd kertje!

Mentés

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X