Főoldal > SZÉPSÉG > 9 módszer, hogy 5 kilóval kevesebbnek tűnj

9 módszer, hogy 5 kilóval kevesebbnek tűnj

alakformáláskarcsúsodásöltözködésruha
0

Írta:

Nem kell fogyókúráznod ahhoz, hogy vékonyabbnak tűnhess: próbáld ki ezeket a tippeket!

1. Öltözz egy színbe!

Mindenki hallotta már, hogy ha talpig feketébe öltözik, akkor vékonyabbnak tűnik, azonban ez nem csak a feketére, hanem minden sötét árnyalatra igaz: válassz sötétkék, csokoládébarna, sötétszürke összeállításokat – a hatás ugyanaz!

2. Elő a V-nyakú felsőkkel!

Egy szép, V-nyakú dekoltázs automatikusan a nyakadra tereli a figyelmet, a nyakad és a felsőtested hangsúlyozásával pedig optikailag megnyúlik az alakod.

3. Kerüld a redőket!

Mindegy, hogy a derekadon, a csípődön, vagy a karodon, de kerüld a fodros, rátétes darabokat, ezek ugyanis mind vastagítanak. Viselj egyszerű, letisztult felsőket, vékony pamut anyagból!

karcsu2.jpg ()4. Hosszú láncok a szép sziluettért

Ha szereted a bizsukat, elő velük! A hosszú, vékony, esetleg többsoros láncok a derekad felé vonzzák a tekinteteket, így pedig hosszában megnyúlik az alakod a mutatós ékszerek segítségével.

5. Nem mindegy a hossz

A szoknyád hossza pont a térded alatt, vagy fölött végződjön, így szépen kihangsúlyozza a lábaidat. A combközépig érő szoknyák ezzel szemben vastagíthatják a combodat és a vádlidat, a földig érő darabokban pedig slamposnak tűnhetsz.

6. Válassz olyan ruhákat, amelyek tökéletesen illeszkednek a testedre!

Talán nyilvánvalónak tűnik, azonban ha az önbizalmad csökken, hajlamos lehetsz arra, hogy bő ruhákba rejtsd el a testedet, így viszont több számmal nagyobbnak tűnhetsz. Ugyanez a helyzet a túl szűk, húsba vágó ruhákkal, ezek sem segítenek elérni a tökéletes összhatást. Mérd le magad, és találd meg a megfelelő méretet (ami se nem túl szűk, se nem túl bő), így az önértékelésed és a stílusod is rohamosan javulni fog.

7. Viselj magas sarkút a nadrághoz!

Megemeled a fenekedet, és a lábad is hosszabbnak tűnik azáltal, ha egy egyenes vonalú nadrághoz egy hegyes orrú magas sarkút húzol! Ha a cipőd és a nadrágod színben harmonizál, még jobban karcsúsítod a sziluettedet.

8. Hordj függőleges csíkos darabokat!

Mivel a szemed hosszában követi a vonalakat, egy függőlegesen csíkozott ruha jóval magasabbnak és vékonyabbnak mutat. Ebben az esetben viszont vigyázz: a színek itt is harmonizáljanak, két különböző darabbal lehet, hogy az ellenkező hatást éred el.

9. Karcsúsodj láthatatlanul

Viselj a ruhád alatt karcsúsító fehérneműket! Ezek az új, innovatív darabok már nem csak méreteket faragnak le belőled, hanem nagyon dekoratívak is. Akár a combod, akár a hasad, vagy a melled a kritikus testrészed, egy megfelelő karcsúsító darabbal csodákat tehetsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X