Főoldal > SZÉPSÉG > Sztárok, akik smink nélkül is elképesztő dögösek

Sztárok, akik smink nélkül is elképesztő dögösek

sminksmink nélkülszépségsztárok
0

Írta:

Világsztárok, akik smink nélkül is fantasztikusan néznek ki!

A világsztárokról hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mindig tökéletes outfitben és sminkben járnak-kelnek. Pedig nem, és valljuk be, azért jó látni azt, hogy nekik is vannak pattanásaik, karikák a szemeik alatt, néha fakóbb a bőrük, a rúzs nélkül már nem olyan telt az ajkuk, szemfesték nélkül pedig már nem óriási a tekintetük.

Mindettől függetlenül szuperdögös, smink nélkül pózoló sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek az igazi arcuk is tökéletes!

Tyra Banks

Az egykori topmodell meglepő módon megmutatta smink nélküli arcát is. Nemcsak gyönyörű, de bevállalós is!

Sharon Stone

Sharon Stone örök ifjú, aki szemmel láthatóan teljes összhangban van önmagával. Igazi, természetes szépség több kiló smink nélkül is!

Jessica Alba

A kortalan, 38 éves anyuka, aki két gyermek után is bomba formában van, sminkkel vagy anélkül is csodásan fest!

AnnaLynne McCord

Nem jellemző, hogy Hollywood üdvöskéi smink nélküli fotókkal vállalják fel magukat, de a 31 éves színésznő kivételt tett.

Eva Longoria

Eva Longoria, mindenki Gabi-ja a Született feleségek című sorozatból. Imádjuk a színésznő minden megmozdulását, aki sminkben és smink nélkül is igazi, egzotikus szépség!

Gwen Stefani

Gwen Stefani igazi rocker, Barbie baba jelmezbe bújtatva, aki vagány módon vállalja magát mindig, minden körülmény között.

Gwyneth Paltrow

Köztudott, hogy a színésznő a tiszta étkezés híve. Az egészséges életmód egyik 21. századi hírnöke nem csoda, hogy smink nélkül is elképesztő dögös!

via


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X