Főoldal > SZÉPSÉG > Ultra puha, higiénikus arctisztítás masszázzsal

Ultra puha, higiénikus arctisztítás masszázzsal

arcápolásarctisztításbőrápoláséletmód
0

Írta:

Gyengéd arctisztítás azoknak, akik a maximumon pörögnek az edzőteremben, a munkában, és a buliban egyaránt.

A svéd szépség- és wellness márka, a FOREO új mérföldkőhöz érkezett: bemutatkozik a LUNA 3, a világ első arctisztító keféje, melynek működését teljes mértékben a FOREO applikációja szabályozza; az ultra puha és higiénikus tisztítás ebben a készülékben célzott feszesítő masszázs funkcióval is kiegészül, mindezt mobil alkalmazásról vezérelve.

A LEGPUHÁBB ARCTISZTÍTÓ A RAGYOGÓ BŐRÉRT

Mára már több mint 20 millió ember használja világszerte a többszörösen díjnyertes termékcsalád valamelyik tagját; a most bemutatott arctisztító kefe a legújabb innováció ebben a sorban. Az új arctisztító készülék, mindössze 1 perc alatt képes eltávolítani az arc szennyeződéseit, a faggyút és az elhalt hámsejteket.

A LUNA 3-at az előző generációs kefékhez képest 30%-kal nagyobb kefefej, valamint hosszabb és puhább érintkezési pontok jellemzik, így a nehezebben elérhető bőrfelületek alaposabban és hatékonyabban tisztíthatók. A napi bőrápolási rutinba illesztve a készülék a gyengéd arctisztítás összes előnyét kínálja: ultra-higiénikus szilikon testével, T-Sonic pulzálással, 16 választható intenzitással, valamint USB töltéssel, amely akár 650 használatra elegendő.

KÜLÖNLEGES TISZTÍTÁS ÉS FESZESÍTŐ ARCMASSZÁZS

A tisztítás mellett az arctisztító kefe különböző feszesítő masszázskezeléseket is kínál. A mobil alkalmazás segítségével a készülék a ráncosodásra hajlamosabb területeket célozza meg: feszesíti, és felemeli a bőrt az üde, fiatalosabb kinézetért. A továbbfejlesztett LUNA 3 hátoldalát szilikon érintőbarázdákkal látták el, amelyek könnyedén, húzódás vagy feszülés nélkül siklanak a bőrön. A masszázsfunkciók használatával a bőr megőrizheti természetes rugalmasságát. A T-Sonic alacsony frekvenciájú pulzálás segít a folyadéktöbblet csökkentésében, ezáltal enyhíti az arc puffadását és az öregedés látható jeleit.

A cég egy új arcápoló készítményt is piacra dob júniusban: a Serum Serum Serum névre hallgató, mikro-kapszulás fiatalságmegőrző szérumot, amely az arctisztítóval tökéletes összhangot alkot. A hármas hatású szérum a szkvalén antioxidáns erejével és a hialuronsav hidratáló hatásával feszesíti, megújítja és feltölti az arcbőrt. Alkalmazása előtt a  arctisztító készülék és mikro-habos tisztító, vagy egyéb arctisztítónak kombinált használata javasolt. Ezt követheti a  hidratáló használata, mégpedig a anti-aging masszázs felületével, mivel a készülék T-Sonic pulzálása segít bejuttatni a bőrbe a hatóanyagokat.

Az arctisztító és masszázs készülék háromféle bőrtípushoz elérhető: normál (pearl pink), érzékeny (levander) és kombinált (blue) bőrhöz. Megvásárolható a foreo.com weboldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X