Főoldal > SZÉPSÉG > Ha a világot egy szebb hellyé varázsolhatnád, megtennéd?

Ha a világot egy szebb hellyé varázsolhatnád, megtennéd?

arcbőrnőnapszépség
0

Írta:

A nőnapi kampányhoz egyszerűen csatlakozhatsz.

 Ha a világot egy szebb hellyé varázsolhatnád, megtennéd? – a közelgő nemzetközi nőnap alkalmából a svéd FOREO teszi fel hölgyek millióinak a kérdést. Ha a válasz igen, akkor az idén 7 éves beauty-tech márka egy szívhez szóló kampány keretében lehetőséget ad ezt megtenni.

“A FOREO-nál született mesélők vagyunk. Küldetésünk vásárlóink életét gazdagítani azáltal, hogy boldogabbá és fiatalabbá varázsoljuk őket. Az ő történeteik inspirálnak minket. A #PayItForwardWithFOREO kampányban a nők által elmondott sok-sok történet a boldogságról, jó tanácsokról, inspirációról, kitartásról mind újra elevenedik! Tiszta szívből hiszünk abban, hogy közösen szebbé tehetjük ezt a világot és mindez egy egyszerű tettel, egy köszönettel kezdődik.”  – mondta a kampányról Vladimir Cuturilo, a cég kelet-európai igazgatója.

A #PayItForwardWithFOREO kampány lehetőséget nyújt a nőknek, hogy megköszönjék azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről-nőkre száll – s amely formálja a szépségüket.

A nőnapi kampányhoz egyszerűen csatlakozhatnak a hölgyek: nincs más feladat, mint megjelölni egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életükre és egy rövid történetben meséli róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráló jelölt egy LUNA mini 2 arctisztító készüléket kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen azért, hogy a világot még gyönyörűbb hellyé varázsolja életével.

A kampány 2020. március 1. és 2020. március 8. között fut a részt vevő országokban.*

Az akció teljes leírása és a jelentkezési lap a FOREO blogján, a MYSA-n olvasható.

A FOREO nőnapi kampányának menete:

A március 1-től 8-ig tartó kampányban nincs más dolga a résztvevőknek, mint kiválasztani egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életére és egy rövid történetben meséli róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráció forrása egy LUNA mini 2 arctisztítót kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen!

A részvétel feltételei:

1. Posztolj egy közös fotót magadról és a jelöltedről, akire felnézel! Töltsd fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottad. A kampányban való részvételhez mindenképpen használd a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual

2. A posztolás után töltsd ki a jelentkezési lapot  hiánytalanul (angolul). Mutasd meg, számodra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írd meg, miért rá esett a választásod! A készülék hozzád érkezik majd, hogy továbbadhasd Neki, köszönetképpen. A világot egyszerű tettekkel tehetjük szebbé!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X