Főoldal > SZÉPSÉG > Íme a trükk, aminek köszönhetően többet nem fogod megvágni magad borotválkozás közben

Íme a trükk, aminek köszönhetően többet nem fogod megvágni magad borotválkozás közben

borotvaborotválkozástiktoktrükk
0

Írta:

Ugyan hol máshol láthattuk az alábbi trükköt, ha nem a TikTok-on? Íme a megoldás, melynek segítségével kikerülheted, hogy apró vágásokkal legyen tele a frissen borotvált lábad.

A borotválkozás kényes feladat, bőrünk ugyanis nem feltétlenül örül annak, ha napi-kétnapi rendszerességgel megyünk át rajta egymásra rétegezett, éles pengékkel. A borotválkozás különösen veszélyes tud lenni, ha sietünk, ilyenkor a leborotvált terület könnyen véres csatamezővé tud válni, mi pedig nem győzzük sebtapaszokkal eltakarni a megvágott területeket.

A TikTok egyik leleményes felhasználója nemrégiben tökéletes trükköt osztott meg a világgal, melynek hála többet nem kell félni a vékony, fájdalmas vágásoktól és a borotválkozás okozta csúnya hegektől. (A videót ITT tekintheted meg.)

Az emberek többsége a lábát lentről felfelé borotválja szép, egyenletes sávokban. A borotvát végighúzzuk, majd elemeljük a bőrünktől és egy újabb sávban folytatjuk a szőreltávolítást. Bár ez a bevett szokás, sokszor éppen ettől a mozdulattól szenvedünk balesetet, éppen ezért érdemes a következő trükköt alkalmazni, és a borotvát úgy húzni végig, hogy nem emeljük el a lábunktól a pengét.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X