Főoldal > szex > Ilyenek a pasik a szerelemben

Ilyenek a pasik a szerelemben

pasiszextípusviselkedés
0

Írta:

A bensőséges Számára fontosabb az erotika a puszta kielégülésnél, és minden porcikájával azon van, hogy maximálisan kiélvezzétek az együtt töltött perceket. Az ilyen pasi sokkal jobban odafigyel partnere igényeire, előtérbe helyezi az élvezetét a sajátjáénál, és az utójátékra is nagy hangsúlyt fektet. Ajánlott pozitúra a cowgirl, amikor te vagy felül, és a te kezedben van […]

A bensőséges

Számára fontosabb az erotika a puszta kielégülésnél, és minden porcikájával azon van, hogy maximálisan kiélvezzétek az együtt töltött perceket. Az ilyen pasi sokkal jobban odafigyel partnere igényeire, előtérbe helyezi az élvezetét a sajátjáénál, és az utójátékra is nagy hangsúlyt fektet. Ajánlott pozitúra a cowgirl, amikor te vagy felül, és a te kezedben van az irányítás.

A pornókedvelő

Minden férfi titkos álma, hogy egyszer ő is pornósztárnak képzelhesse magát a barátnője társaságában, de csak kevesen merik ezt megvalósítani. Ha a te pasid is vonzódik ehhez a szerephez, faggasd ki a vágyairól, és ha neked sincs ellenedre, sőt izgat, akkor bátran vegyetek ötleteket a filmekből.

A fantáziálós

Ez a típusú pasi gyakran elkalandozik szex közben, és előfordul az is, hogy éppen más nőre gondol, de ettől ne ess kétségbe, ez nem azt jelenti, hogy ne téged akarna valójában. De ahhoz, hogy el tudjon lazulni, és felizguljon, az átlagnál jobban kell használnia a képzelőerejét. Mindebben te is tudsz neki segíteni egy masszázzsal, vagy egy közös fürdéssel.

A hangkedvelő

Az ilyen férfi szereti, ha hangot adsz vágyaidnak. Nem kell feltétlenül szavakra gondolni, elég, ha hallja a nyögéseidet, sóhajaidat, de van, aki kifejezetten szereti, ha disznóságokat súgnak a fülébe. Ha a te pasid is ilyen, ne fogd vissza magad, bátran ereszd ki a hangod, ez az ő önbizalmának is jót tesz.

fiuk2.jpg ()A nyugtalan

Az aggódós típus nehezen lazul el, és mutatja ki érzelmeit. Elképzelhető, hogy valaki régebben komolyan megbántotta, amit a mai napig nem dolgozott fel, vagy alacsony az önértékelése, ezért nem képes teljesen átadni magát a szexuális élvezeteknek. Ennek az ellenkezője is lehet, tehát gyakran belemegy egyéjszakás kalandokba. Ezért mindenekelőtt nyerd el a bizalmát, öleld át, hogy érezze, benned nem fog csalódni.

A kísérletező

Az ilyen pasi nyitott minden újdonságra, és szeret az ágyban, vagy éppen az ágyon kívül, kísérletezgetni. Viszont elég hamar bele is un egy-egy játékba vagy pozitúrába, ezért  mindig valami újat keres. Ha a te párod is ebbe a kategóriába tartozik, neked is leleményesnek kell lenned, hogy tudj mindig valami izgit mutatni, de megéri, hiszen te is rengeteg új tapasztalattal lehetsz gazdagabb. Próbáljátok ki például a prosztatamasszázst!

A vad

Ő aztán, ha beindul, nem ismer határokat. Kedveli a kicsit perverz dolgokat, és a szokatlan helyszíneket. Olyan, mint egy 17 éves fiú. Szinte mindig mindenhol készen áll a bevetésre, és igen szenvedélyes is veti bele magát. Tipp: menjetek moziba, üljetek a hátsó sorba, közben a kezed vándoroljon a nadrágja felé, és fejezzétek be az akciót otthon vagy a kocsiban.

A nyers

Ő nem a romantika megtestesítője. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged, ezért ne vedd sértésnek, ha nem rózsacsokorral állít be, hanem épp őszintén megmondja azt, amit gondol, még ha az neked kicsit sértőnek is tűnik. Ha szeretkezni akar, nem köntörfalaz, hanem egyenesen megmondja. Vezesd rá, hogy nincs semmi ciki egy kis romantikában. Készíts neki gyertyafényes vacsorát, majd örvendeztesd meg egy szexi fehérneművel.

A félénk

A félénk típusú srác esetében sokszor neked kell megtenned az első lépést. Először még úgy is tűnhet, hogy vonakodik, pedig sok esetben csak zavarban van. Ezért a nyílt támadás helyett küldj kevésbé tolakodó, de egyértelmű jeleket, melyekkel kifejezed, hogy vágysz rá. Például csempéssz bugyit a zsebébe vagy a táskájába. Ettől garantáltan kapcsolni fog.

A vizuális

E típus képviselője sokat ad a látványra, például imádja, ha “Évakosztümben” flangálsz előtte. Továbbá nem szeret sötétben szeretkezni, szüksége van a fényre, hogy mindent lásson. Ha a te  pasid is vizuális típus, készíts magadról erotikus fotót vagy videót, és küldd el neki. Legközelebb, ha találkoztok, ne lepődj meg, ha nem sokáig hagyja rajtad a ruhád.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X