Főoldal > szex > Küzdd le félénkséged, és adj hangot vágyaidnak!

Küzdd le félénkséged, és adj hangot vágyaidnak!

erotikagátlásspontaneitásszexvágy
0

Írta:

Gátlás vagy gátlástalanság? Kutatások szerint az emberek 60%-át feszélyezi, ha vágyait, szexualitással kapcsolatos érzéseit szavakba kell öntenie. Mégis igazolt tény, hogy szeretkezés közben a partner hangja vágyserkentőként hat. A férfiakat nem csupán a látvány, hanem a vágytól fűtött női hang is felizgatja. Ehhez hasonlóan a nőkben is szexuális vágyakat ébreszt egy kellemes orgánumú férfihang. Sokak […]

Gátlás vagy gátlástalanság?

Kutatások szerint az emberek 60%-át feszélyezi, ha vágyait, szexualitással kapcsolatos érzéseit szavakba kell öntenie.

Mégis igazolt tény, hogy szeretkezés közben a partner hangja vágyserkentőként hat. A férfiakat nem csupán a látvány, hanem a vágytól fűtött női hang is felizgatja. Ehhez hasonlóan a nőkben is szexuális vágyakat ébreszt egy kellemes orgánumú férfihang.

Sokak számára azért zavarkeltő a szeretkezés közbeni beszéd, mert azt gondolják, ez csupán “szaftos” kifejezések ismétléséből állhat vagy zavaró, figyelemelterelő megnyilvánulás lehet.
Pedig a repertoár ennél sokkal tágabb.

szexcikk1.jpg ()Milyen az izgató beszéd?

Fontos a spontaneitás. A szeretkezés alatti élményekre, saját érzékeinkre és a partner által átélt érzésekre fókuszálj! Ne próbálj erőlködni, hogy valami “szexit” mondj partnerednek. Inkább élvezeted és örömöd add partnered tudtára, őt is erre bátorítva. Ha görcsösen töröd a fejed azon, hogy mit kellene mondanod, a szellemi erőfeszítés megakadályozza, hogy önfeledten átadd magad a pillanatnyi gyönyörnek.

Inkább figyelj a látványra, hangokra, ízekre és illatokra valamint a testedben átélt jóérzésre. Ha őszintén ki tudod mondani: “Milyen jó érzés!”, az sokkal izgatóbb partnered számára, bármilyen “szaftos” kifejezésnél. Az ilyen szeretkezés alatti megnyilvánulások legyenek nagyon könnyedek . A meghitt kapcsolatban egyre természetesebbé válik ehhez hasonlóan megnyilvánulni.

Kérdezz erotikusan!

Érdeklődj gyengéd, meghitt hangon arról, hogyan esik neki a te érintésed. Partnered testét megérintve két különböző ponton, suttogva megkérdezheted:”Melyik jobb érzés: itt vagy ott?” vagy ” Megmutatnád, hogyan érintselek?”

A kérdések egyrészt visszajelzésként szolgálnak, másrészt rámutatnak párod különleges vágyaira. Elmélyül köztetek a meghittség és intimitás. Megtanulod, hogyan izgathatod fel igazán. Másrészt az ilyen gyengédség és becézés még a “néma” szeretőket is szóra bírja.

szexcikk2.jpg ()És a saját vágyaid?

Tudatni partnereddel a jóleső érintések hatását, és figyelmét a megfelelő területre irányítani szintén nagyon izgató. Egyszerűen hangot adhatsz örömödnek: “Jó veled lenni!”, „Kellemes, amit csinálsz!” Vagy megdicsérheted vonzerejét, tapasztalatát. Ez bátorítóan hat, és párod hálás lesz érte.

Még a hétköznapi dolgok is erotikussá tehetők!

Nem törik meg a varázs, ha így kezdeményezel: “Nagyon felizgattál, gondoskodjunk óvszerről, mielőtt végleg elvesztem a fejem!” vagy “Sokkal jobban el tudnám engedni magam, ha védekeznénk!”

A szenvedély szavakba öntése tovább mélyíti az intimitást, izgalmat szeretkezéseitekben.

Forrás: Bonnie Gabriel: The Fine Art of Erotic Talk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X