Főoldal > szex > Szex a világ körül

Szex a világ körül

idegenkülföldnyaralásszex
0

Írta:

Minden nemzet más, egy-egy ország lakosai nem csupán az öltözködésben vagy az ételeikben különböznek, de udvarlási és szexuális kultúrájuk is eltérő lehet. Ha szingliként mész nyaralni, vagy itthon futsz bele egy olyan pasiba, aki nálunk tölti a szabadságát, nem árt tudni, hogy mit várhatsz tőle. Görögök Egy görög félistennel mázlid van, mert sosem fárad el […]

Minden nemzet más, egy-egy ország lakosai nem csupán az öltözködésben vagy az ételeikben különböznek, de udvarlási és szexuális kultúrájuk is eltérő lehet. Ha szingliként mész nyaralni, vagy itthon futsz bele egy olyan pasiba, aki nálunk tölti a szabadságát, nem árt tudni, hogy mit várhatsz tőle.

Görögök

Egy görög félistennel mázlid van, mert sosem fárad el – egy felmérés szerint ugyanis ők szerelmeskednek a legtöbbet. Imádják a szőke lányokat, így világos fürtökkel még nagyobb az esélyeid náluk. A szexualitás nagyon fontos számukra, azonban nem az udarlásba nem fektetnek túl sok energiát.

Amerikaiak

Egy amerikai fiúval trükköznöd kell kicsit, ha azt szeretnéd, hogy érdeklődő maradjon. A tengerentúliak könnyen ismerkednek és nyitottak, talán éppen ezért gondolják azt, hogy ha elkezdenek beszélgetni egy lánnyal egy szórakozóhelyen, akkor még aznap ágyba is vihetik őt. Légy egy kicsit kiszámíthatatlan! Legyél vele közvetlen, de ne mutasd ki, hogy odáig vagy érte! Ha váratod egy kicsit, akkor nagyot nősz majd a szemében.

Brazilok

Ők a legmagabiztosabb flörtbajnokok, olykor már a szemtelenség határát súrolják – a legtöbbjük már azelőtt átkarol vagy jelzésértékűen hozzád ér, hogy bemutatkoznátok. A szexben sem túl gátlásosak, azt azonban ne reméld, hogy néhány szép éjszaka után a lovagod elköteleződik melletted – a párkapcsolat pont attól fosztja meg őket, amit a legjobban élveznek: a csábítástól.

szexavilag2.jpg ()

Japánok

Ha nem csak az ételek, hanem a pasik terén is vonzódsz az egzotikumhoz, és egy japán férfival hozott össze a sors, akkor bizony olvasnod kell a sorai között! Ők ugyanis azok a pasik, akik nagyon nehezen mutatják ki a lelkesedésüket, pedig tele vannak érzelmekkel. Mivel túl félénkek, ezért a kommunikáció is nehezebben megy nekik, ha udvarlásról van szó. Azonban – talán pont emiatt – rendkívül kedvesek és hűségesek tudnak lenni, így egy nyári flörtből akár komoly kapcsolat is kialakulhat.

Törökök

Mindegy, hány éves vagy hány kiló vagy, a törökök imádni fognak, mint minden európai nőt. Akár egyéjszakás kalandról, akár bimbózó kapcsolatról van szó, egy török pasi mellett mindig gyönyörűnek fogod érezni magad. Azért ne bízd el magad, sajnos hajlamosak a hűtlenségre, és arra, hogy egyszerre több barátnőjük legyen.

Spanyolok

Ha láttál már egy spanyol férfit táncolni, akkor biztosan el tudod képzelni, hogy milyen lehet az ágyban. Egy felmérés szerint a brazilok és az olaszok mellett ők a legszenvedélyesebbek, amin, valljuk be, nem lepődtünk meg igazán. Szóval, ha egy fülledt éjszakára vágysz, akkor ne mondj nemet a matadorodnak!

Britek

Egy angol úriember jó párszor elvisz vacsorázni, mielőtt az ágyába akarna csalogatni.  Egy tanulmány szerint a britek aktus közben sem szeretik túlságosan megerőltetni magukat. Nem hiába mutatta ki azt is a felmérés, hogy az angolok többsége nem kimondottan elégedett a nemi életével. Ha nincs ellenedre a kimértség, vagy kedveled a szexben a dominánsabb szerepet, akkor azonban ideális partnerek lehetnek.

A teljes cikket keresd a Wellness magazin nyári számában!

Bűnmentes élvezet – miket rágcsáljunk?

Simán feszesebb!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X