Főoldal > szex > 8 szuper étel, hogy felpörgesd a szexuális életed

8 szuper étel, hogy felpörgesd a szexuális életed

étkezéshormonlibidószerelemszexvágy
0

Írta:

Ezek az ételek nem csak finomak és egészségesek, de még az ágyban is segítségedre lehetnek!

1. Mandula

A mandula olyan értékes zsírsavakat tartalmaz, amelyek támogatják az agyad információfeldolgozását és működését. Elsődleges forrása továbbá az esszenciális zsírsavaknak, amelyeknek létfontosságú szerepe van a férfihormonok termelésében. Az illata pedig fokozza a nők szexuális vágyát.

2. Csokoládé

A csokoládé teobromint tartalmaz (ami a kakaó fő alkaloidja), ami nagyon hasonló a koffeinhez és a feniletilaminhoz – kémiai úton idézi elő a “szerelmes vagyok” érzést. Ezen kívül az étcsokoládé rengeteg antioxidánst tartalmaz, így az egész testedre jótékony hatást gyakorol, és hozzájárul az egészséges immunrendszerhez.

vagy2.jpg ()

3. Fokhagyma

A fokhagyma allicint tartalmaz, egy olyan vegyi anyagot, ami fokozza a nemi szervekben a vér áramlását. Éppen ezért ez a rendkívül hatékony gyógynövény növeli a libidódat is.

4. Banán

A banán egy bromelain nevű enzimet tartalmaz, ami sokak szerint növeli a szexuális vágyat, és visszafordítja az impotenciát a férfiaknál. Továbbá kiváló kálium és B-vitamin forrás, ezáltal pedig javítja a szervezet energiaszintjét.

5. Zeller

Talán nem a zeller az első dolog, ami eszedbe jut, ha a szexre gondolsz, azonban a fogyasztása kifejezetten felkorbácsolhatja a vágyaidat. A zeller ugyanis androszteront tartalmaz, egy szagtalan hormont, ami a férfiak izzadságával szabadul fel, és teljesen beindítja a nőket.

6. Füge

vagy3.jpg ()A füge gazdag aminosavakban, ezek pedig növelhetik a libidót. Emellett a szexuális állóképességet is megdobják. Továbbá a friss füge alakja és édes, gyümölcsös íze nagyon érzéki, és szinte biztos, hogy eszedbe juttatja a szexet.

7. Osztriga

A klasszikus afrodiziákumról, az osztrigáról, Casanova óta asszociálnak a szexre. Magas cinktartalma miatt a fogyasztása gyarapítja a spermák számát és a tesztoszterontermelést is serkenti. Az osztriga ezen kívül dopamint is tartalmaz, egy libidónövelő hormont.

8. Tojás

A tojás gazdag B5- és B6-vitaminban. Ezek hozzájárulnak a hormonszintek egyensúlyához és a stressz csökkentéséhez, két olyan dologhoz, amelyek elengedhetetlenek az egészséges libidóhoz. Éppen ezért sokan nyers csirketojást fogyasztanak közvetlenül szeretkezés előtt, hogy növeljék a szexuális vágyat és maximalizálják az energiaszintjüket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X