Főoldal > szex > Meglepő apróságok, amik beindítják a pasikat

Meglepő apróságok, amik beindítják a pasikat

érdeklődéskapcsolatpasirandevúszerelemszexvonzódás
0

Írta:

Vannak dolgok, amikről sohasem gondolnád, mennyire szexik, viszont a pasik odáig vannak értük. Ha végképp magadba akarod bolondítani a kiszemeltedet, ezek az apróságoknak tűnő dolgok a segítségedre lesznek.

Ha az ő ruháit viseled

Reggelikészítés közben előszeretettel kapod magadra a pasid pólóit, gatyáit? Jól teszed! Akármilyen furcsa, de a férfiak szeretik saját ruhájukban látni kedvesüket, és ha még ez az ételkészítéssel is összefügg, akkor nyert ügyed van! Persze, ha a póló, ing alá nem veszel semmit, és úgy flangálsz előtte, hogy közben a hosszú combjaidat vizslathatja, még inkább rádobsz egy lapáttal arra a bizonyos tűzre.

Ha nem turkálsz az ételben

A pasik imádják azokat a csajokat, akik jóízűen falatoznak a jelenlétükben. Ki nem állhatják az állandóan nyafogó, fogyókúrázó lányokat, akik csak turkálnak a vacsiban (az más kérdés, hogy arról többnyire fogalmuk sincsen, hogy úgy is lehet fogyókúrázni, hogy közben nagyokat eszel). Az étkezést gyakorlatilag a szexszel kötik össze: vagyis úgy tartják, hogy ha te nagykanállal habzsolod az életet, így a finom falatokat is, az ágyban is egy vadmacska lehetsz.

Bevállalós vagy

Szereted az extrém sportokat, és a vadabb önmegvalósítást? Ne fogd vissza magad! A férfiak hihetetlenül gerjednek azokra a csajokra, akik pasikat megszégyenítő módon tesznek tanúbizonyságot bátorságukról, extremitásukról. Ejtőernyőzés vagy vad vízi evezés? Mutasd meg a barátodnak, milyen jó is, ha felmegy a véretekben az adrenalin, hogy aztán örökre összeláncolhassanak benneteket ezek a tartalmas, közös programok.

47783199 - loving young couple in love under umbrella in the rain

Ha nő vagy

Ne ess át azonban a másik oldalra sem, engedd meg magadnak, és szerezz örömet a társadnak azzal, hogy nőies vagy. Ez nem csak a külsőségeken alapuló séma, hanem inkább belső tulajdonságokban mutatkozik meg. Mutass olyan pasit, aki nem vágyik a törődésére, gondoskodásra, és idegesíti, ha a szerelme bújós kiscicaként is képes viselkedni, amikor ahhoz van kedve. Na ugye!

Van önálló véleményed

Tévedés, hogy a pasik a buta nőkért bolondulnak. Elvárják, hogy neked is legyen véleményed a világról, és lehessen értelmesen beszélgetni veled komolyabb témákban is. Ez nem okoskodást vagy céltalan fecsegést jelent, hanem tájékozottságot, és megbízhatóságot. Persze a kéretlen véleménynyilvánítás kiábrándító lehet, tudni kell, hogy mikor jobb, ha csak meghallgatod a véleményét mindenféle megjegyzés nélkül, és mikor vár segítséget tőled.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X