Főoldal > EGÉSZSÉG > hiszek_a_mosolyban

hiszek_a_mosolyban

0

Írta:

Olyan gyönyörű a Hold. Erőteljes, fényes, félelmetesen szép. A Duna-parton percekig álltam és csak néztem. Úgy éreztem, ez az óriási telihold, ami a körút fölé magasodik, feltölt engem, energiát ad. Lenyűgözött. Persze, rögtön utána el is küldtem sms-ben a szeretteimnek: nézz, nézz az ég felé! Mert mindent, ami szép, ami jó, szeretné megosztani az ember […]

Olyan gyönyörű a Hold. Erőteljes, fényes, félelmetesen szép. A Duna-parton percekig álltam és csak néztem. Úgy éreztem, ez az óriási telihold, ami a körút fölé magasodik, feltölt engem, energiát ad. Lenyűgözött. Persze, rögtön utána el is küldtem sms-ben a szeretteimnek: nézz, nézz az ég felé! Mert mindent, ami szép, ami jó, szeretné megosztani az ember másokkal is.

Olyan érdekes az élet. Annyi, de annyi mindennek lehet örülni, olyan sok szép van a világban. Persze, lehet az ellenkezőjét is tenni. Utálni az időjárást, az esőt, vagy ha süt a nap, azt, a reggeleket, az estéket, a tévében a műsorvezetőket, a híres embereket, a furkálódó kollégákat, a szomszédot, a hajnalban zörgő kukásautót. Utálni mindent lehet. Az életet is. Meg persze a sorsot is lehet hibáztatni. A kegyetlenségéért, az árakért, meg azért, hogy miért esküdött össze minden. Szóval, így is lehet.

De én hiszek a mosolyban, hiszek a szeretetben, hiszek az örömben és hiszek abban, ha felébresztett a kukásautó, akkor sokkal több mindent meg tudok csinálni reggel, több időm marad másokra, magamra, és nem az az üdvözítő, ha egész nap puffogok, mert hajnalban a szemétszállítók átírták a terveimet.

A telefonom kijelzőjéről egy három hónapos kislány mosolyog rám. Tisztán, meseszépen. És tudom, ha igazán tanulni szeretne az ember, hát a gyerekektől lehet a legtöbbet. És a legfontosabbat. Az őszinte örömöt, a kíváncsiságot és a rácsodálkozást: milyen szép is ez a világ! 

Az októberi Wellness tartalmából:

  • Immunerősítő kisfüzet ajándékba
  • Mit tudhatnak a thai lányok?
  • Őszi energiahoroszkóp
  • Topdiéták pro és kontra
  • Elveszett magzatok - mi áll a vetélések hátterében?
  • Fel a nyúlcipővel – tippek futócipő vásárláshoz
  • Gerinctréning

0000861_1.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X