Főoldal > EGÉSZSÉG > algida_teszt

algida_teszt

0

Írta:

$kep2$2007-ben Alexandra az Algida Vitalitás programjának háziasszonya. A jégkrémekről és a vitális élet titkáról kérdeztük. Számodra mit jelent a vitalitás? A vitalitás szó szerint életerőt, energikusságot jelent. Kicsit bővebben kifejtve azt jelenti, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben kívülről-belülről, van energiánk, és produktívak vagyunk az élet különböző területein. A helyes táplálkozásnak és mozgásnak köszönhetően megteremtünk […]

$kep2$2007-ben Alexandra az Algida Vitalitás programjának háziasszonya.
A jégkrémekről és a vitális élet titkáról kérdeztük.

Számodra mit jelent a vitalitás?

A vitalitás szó szerint életerőt, energikusságot jelent. Kicsit bővebben kifejtve azt jelenti, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben kívülről-belülről, van energiánk, és produktívak vagyunk az élet különböző területein. A helyes táplálkozásnak és mozgásnak köszönhetően megteremtünk egy belső egyensúlyt. Ha ezt sikerül elérnünk, úgy érezzük, hogy mindenhez van energiánk, van életkedvünk. Ennek eléréséhez nagyon fontos az, hogy alapvetően egészségtudatosan gondolkodjunk. A vitalitás szót én magam is szívesen használom, és ezek a gondolatok már korábban megfogalmazódtak bennem, ezért is adtam egy korábban kiadott DVD-mnek azt a címet, hogy „Vitalitás”.

Mik az egészséges életmód alapjai?

$kep1$Az egészséges életmód számomra azt jelenti, hogy önmagunkban megteremtünk egy olyan egyensúlyt, amely biztosítja a szervezetünk számára a megfelelő működést. Ez egyrészt azt jelenti, hogy minden tápanyagot meg kell kapnia a

szervezetünknek, ami biztosítja a megfelelő működését: vitaminokat, ásványi anyagokat, létfontosságú aminosavakat, szénhidrátokat, zsírokat és a többi. Másrészt az egészséges életmód egy belső, lelki egyensúly kialakítását is jelenti, ami abban mutatkozik meg, hogy pozitív önképet tudunk alkotni magunkról. Ezt a helyes táplálkozás és a mozgás segítségével elérhetjük. Ez az ideális állapot nem azt jelenti, hogy minden fölösleges deka zsírtól meg kellene szabadulnunk, hiszen sokak genetikai adottsága ezt nem is teszi lehetővé. Ez tehát inkább azt jelenti, hogy maradjunk egészségesek, formásak úgy, hogy közben jól érezzük magunkat. Ehhez heti 2-3 alkalommal javaslok valamilyen sportot, mozgást.

Ha egészséges életmódot követünk, le kell mondanunk a desszertről?
Milyen jégkrémet ajánl Alexandra? Hogyan készítheted el?

Olvass tovább a cikk folytatásáért! »

Ha tehát finom desszertre vágyunk, nyugodtan vegyünk alapul egy finom Algida jégkrémet!

$beszur$

$kep4$$kep3$



További cikkeink a témában

hyperhidrosisizzadás

Mikor kóros az izzadás?

Írta:
0

A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgás hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés, a hyperhidrosis azonban igen kellemetlen lehet, azonban dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint van rá megoldás.

Kövess Facebook-on!
X