Főoldal > EGÉSZSÉG > Harmóniában otthon – Termállakások Zuglóban

Harmóniában otthon – Termállakások Zuglóban

0

Írta:

Testünk és lelkünk kényeztetése már otthonunkban is hamarosan elérhető lesz. Budapest egyik legkedveltebb területén, Zuglóban olyan lakások épülnek, melyek a wellness filozófiának tökéletesen megfelelnek. Budapest legfiatalabb fürdője, a Paskál strand közelében épül a Cordia Thermal Zugló. A Cordia Zrt. Legújabb fejlesztése során egyedi módon használja fel a természet kincseit. Az itt épülő otthonok fürdőszobájában a […]

0002680_3.jpg ()

Testünk és lelkünk kényeztetése már otthonunkban is hamarosan elérhető lesz.

Budapest egyik legkedveltebb területén, Zuglóban olyan lakások épülnek, melyek a wellness filozófiának tökéletesen megfelelnek. Budapest legfiatalabb fürdője, a Paskál strand közelében épül a Cordia Thermal Zugló. A Cordia Zrt.

Legújabb fejlesztése során egyedi módon használja fel a természet kincseit. Az itt épülő otthonok fürdőszobájában a termálvíz is elérhet lesz, egy harmadik csaptelepen keresztül. A modern, egészséges életmódot helyezték előtérbe a tervezők, amikor megszületett a gondolat, hogy ezt a gyógyerejű vízforrást kihasználva tervezzenek otthonokat.

A tervek szerint, a lakópark területén „Day Spa” centrumot is kialakítanak. Ez a Magyarországon még újnak számító szolgáltatás, tartalmazza mindazon kényeztetési formákat, amelyeket egy wellness hétvége során tapasztalhatunk, viszont nem kell elhagynunk az otthonunkat és a kezelések, szolgáltatások bármikor elérhetőek az ott élők számára. Amerikában már nagy hagyománya van, az ilyen jellegű rapid kúráknak. A masszázs, az oxigénterápia, a szauna, a szolárium, a különböző fürdőterápiák mindennapi életünk részévé válhatnak, ezzel kiszakadhatunk a megszokott rutinból, lesz egy csendes hely, ahol energiáinkat összpontosíthatjuk és frissen, stresszmentesen egészségesen telhetnek a mindennapok.

0002680_4.jpg ()

Az ingatlanpiaci megfigyelések, azt mutatják, hogy ma már jóval tájékozottabbak, figyelmesebbek és igényesebbek a lakásvásárlók, befektetők, mint 4-5 évvel ezelőtt. Amennyiben egy lakópark különlegességekkel szolgál a vevőinek, azok a projektek jóval sikeresebbek is.

A Cordia Thermal Zugló tervezésekor, fontos szempont volt az egészség előtérbe helyezése, a csendes, zöld lakókörnyezet megléte, amelyet Zugló biztosít a maga kétmillió négyzetméternyi zöld területével. A termálvíz közelsége, a day spa szolgáltatásai olyan kuriózumot biztosít a lakásvásárlók számára, melynek nehéz lesz ellenállni.

Itt valóban érvényesül a Cordia mottója: „Otthonok szívvel lélekkel…”

Bővebb információ: www.cordia.hu

0002680_2.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X