Főoldal > EGÉSZSÉG > Rózsaszín egészségnap a mellrák ellen

Rózsaszín egészségnap a mellrák ellen

0

Írta:

Az Egészség Hídja Összefogás a „Rózsaszín Egészségnapot” és az azt követő figyelemfelkeltő sétát a Lánchídon a tavalyi évhez hasonlóan a Lánchíd pesti hídfőjénél rendezi  2007. szeptember 30.-án (vasárnap) 11 órától. Az esemény csúcspontjaként este 8 órától Körtvélyes Éva, az Összefogás elnöke a rózsaszínre kivilágított Lánchídon az immár hagyományos sétára invitálja az érdeklődőket. Az idén először […]

Az Egészség Hídja Összefogás a „Rózsaszín Egészségnapot” és az azt követő figyelemfelkeltő sétát a Lánchídon a tavalyi évhez hasonlóan a Lánchíd pesti hídfőjénél rendezi  2007. szeptember 30.-án (vasárnap) 11 órától.

Az esemény csúcspontjaként este 8 órától Körtvélyes Éva, az Összefogás elnöke a rózsaszínre kivilágított Lánchídon az immár hagyományos sétára invitálja az érdeklődőket. Az idén először a hírességek és támogató intézmények mellett a sétán részt vesz Szlovénia illetve Horvátország miniszterelnökének felesége valamint az osztrák kancellár élettársa.
Az MTA parkolóban a Pécsi Egyetem Szűrőkamionja áll majd. Az MTA épületében délután 3-4 óra között nyilvános interaktív szimpóziumra várjuk az érdeklődőket. A tanácskozás a betegek számára fontos kérdésekről folyik majd.

0005078_2.jpg ()

Este 7-től a Felolvasó teremben számos híresség részvételével VIP fogadás lesz, amelynek díszvendégei: Nancy G. Brinker asszony, az Amerikai Egyesült Államok korábbi magyarországi nagykövete, az Összefogás alapítója és Habsburg György, a Vöröskereszt elnöke.

Az MTA előtti szabadtéri színpadon délelőtt gyerekprogramok várják a családokat, kora délután táncbemutatók (capuera, szamba, Erica C. Dance School), délután 5-től pedig könnyűzenei koncertek szórakoztatják a kilátogatókat többek között Tóth Vera, a Groovehouse, Roy és Ádám fellépésével.

A Roosevelt tér 7-8. Irodaház aulájában személyre szabott orvosi tanácsadás – ”Rózsaszín Ügyelet” –, lesz, ahol koleszterinszint- és vérnyomásmérést valamint és szájüregi vizsgálatot végeznek az egészségügyi szakemberek. A Zrínyi utcába a sportok szerelmeseit várjuk, ahol az Összefogást támogató hírességek mellett bárki kipróbálhatja a nordic walking-ot, a plastic ice-ot és az ügyességi kerékpár pályát.

0005078_1.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X