Főoldal > EGÉSZSÉG > Bemutatkozott a Feldmár Intézet

Bemutatkozott a Feldmár Intézet

0

Írta:

A Feldmár Intézet 2006-ban alakult. A szellemi műhely vezetője Feldmár András, alapító tagjai Büky Dorottya, Bugarszki Zsolt, Fehér Miklós és Rados Richárd. A Feldmár-hét alatt a Feldmár Intézet a következő programokkal jelentkezik: FELDMÁR ANDRÁS HÁROMNAPOS ELŐADÁSSOROZATAFeldmár András Szégyen és szeretet címmel három előadást tart a Jaffa Kiadó és a Feldmár Intézet szervezésében. Időpontok: október 10., […]

A Feldmár Intézet 2006-ban alakult. A szellemi műhely vezetője Feldmár András, alapító tagjai Büky Dorottya, Bugarszki Zsolt, Fehér Miklós és Rados Richárd.

A Feldmár-hét alatt a Feldmár Intézet a következő programokkal jelentkezik:

FELDMÁR ANDRÁS HÁROMNAPOS ELŐADÁSSOROZATA
Feldmár András Szégyen és szeretet címmel három előadást tart a Jaffa Kiadó és a Feldmár Intézet szervezésében.

Időpontok:
október 10., szerda,
október 11., csütörtök
október 12., péntek 18.00 óra

Helyszín: Jövő Háza Központ, 1024 Budapest, Fény u. 20-22.

A Feldmár Intézet tevékenysége

Nők Iskolája
Igazi Vagy?
A Nők Iskolája nem iskola. Nevezzük inkább akciósorozatnak, amiben együtt veszünk részt. A Nők Iskoláját nem új dogmák teremtésére és befogadtatására találtuk ki. Célunk az, hogy olyan mély kételyekkel fertőződjön meg a hallgató, hogy már ne is bírjon hallgatni.
Vitatkozz! Kérdezz! Kételkedj!

“Hogy milyen egy Igazi Nő? Hogy Te igazi vagy-e és, hogy mennyire vagy az? Ki tudja…de, amikor ketten vagy többen nyílt szívvel és tudattal beszélgetünk egymással, akkor megjelenhet, -nem bennünk, de közöttünk- valami új és való, valami igaz és meglepő, amihez egyedül egyikünk sem jutott volna hozzá.  Az én okosságom a társaságom okosságától függ.  A Tiéd is.
A Nők Iskolája számomra máris remek társaság, pedig még el sem kezdtük az „oktatást“.” – Feldmár András

Lótusz Program
Védett lakhatási program mentális problémával élő emberek számára. Magyarországon a gyakorlatban mindeddig szinte ismeretlen speciális lakóközösségek sikerrel működnek világszerte az 1960-as évek óta, most a Lótusz Program keretében nálunk is megvalósul.

A Lótusz program küldetése
Menedékhely, ahol a megzavart, zavaró ember megtalálhatja önmagát. Célunk egy olyan támogató, megtartó közeg kialakítása, ahol maga a közösség segíti az önkéntesen itt élőket, akik egymás társaságában szeretnék megoldani dilemmáikat, életnehézségeiket, problémáikat.

KÖNYVBEMUTATÓ
Megjelenik Feldmár András Küszöbgyakorlatok című haiku-albuma Büky Dorottya fotóival, a Jaffa Kiadó gondozásában.
Időpont: 2007. október 12., péntek 16.00 óra.
Helyszín: Jövő Háza Központ, Cafe Future, 1024 Budapest, Fény u. 20-22.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X