Főoldal > EGÉSZSÉG > Egészség-tipp: A mindent tudó fokhagyma

Egészség-tipp: A mindent tudó fokhagyma

0

Írta:

Ha eddig idegenkedtél tőle erős szaga miatt, itt az ideje, hogy legyőzd ellenérzéseidet, hiszen gyógyító hatása hihetetlenül sokrétű. Ha pedig eddig sem tudtál meglenni nélküle, örülhetsz, hogy ízlésed így pártolja egészségedet! A népiesen büdös hagymának csúfolt növény remekül alkalmazható légúti megbetegedések, megfázásos panaszok esetén antibakteriális, nyálkaoldó hatásának köszönhetően. Emellett kiváló gombaellenes szer is, így jól […]

0006606_1.jpg ()

Ha eddig idegenkedtél tőle erős szaga miatt, itt az ideje, hogy legyőzd ellenérzéseidet, hiszen gyógyító hatása hihetetlenül sokrétű. Ha pedig eddig sem tudtál meglenni nélküle, örülhetsz, hogy ízlésed így pártolja egészségedet!

A népiesen büdös hagymának csúfolt növény remekül alkalmazható légúti megbetegedések, megfázásos panaszok esetén antibakteriális, nyálkaoldó hatásának köszönhetően. Emellett kiváló gombaellenes szer is, így jól jöhet candida fertőzéseknél. Antioxidáns tulajdonsága erősíti az immunrendszert, rendszeres fogyasztása pedig csökkenti a vér káros koleszterin szintjét. Nem utolsó sorban vérnyomáscsökkentő, sőt még a menstruációs görcsöket is enyhíti! Hogy mindemellett egy kicsit büdös, igazán megbocsáthatjuk neki.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X