Főoldal > EGÉSZSÉG > Ajándékok a léleknek

Ajándékok a léleknek

ajándékkarácsony
0

Írta:

ÚtkeresőknekTérj be egy kedves kis hanglemez boltba, és – ha igazi karácsonyi megtisztulásra, töltődésre vágysz – keresd elő Lovász Irén Égi hang, vagy a most megjelent Belső hang című albumát. A gyógyító zene máris szétárad benned, elfelejted minden gondodat, találkozhatsz valódi lelkeddel. Mert ez a zene őt szólítja meg: igazi lényed. Ez az az ajándék, […]

0007599_1.jpg ()

Útkeresőknek
Térj be egy kedves kis hanglemez boltba, és – ha igazi karácsonyi megtisztulásra, töltődésre vágysz – keresd elő Lovász Irén Égi hang, vagy a most megjelent Belső hang című albumát. A gyógyító zene máris szétárad benned, elfelejted minden gondodat, találkozhatsz valódi lelkeddel. Mert ez a zene őt szólítja meg: igazi lényed.
Ez az az ajándék, amitől alig tudsz megválni. De hogy ne is kelljen, meglepheted szeretteidet egy közös koncertjeggyel a lemezbemutatóra.
Lovász Irén hivatalos oldalát itt érheted el – kattints!

Nézelődés forró csokival, forralt borral
Fogd a barátnőidet, és vágjatok neki együtt a karácsonyi vásárnak! A Vörösmarty tér telis-tele kézműves szépségekkel, de bámészkodni való a színpadon is akad. Ne feledd: a miénk Európa egyik legjobb karácsonyi vására! Átfázva pedig nincs is jobb, mint betérni egy finom forró csokira vagy forralt borra egy hangulatos kávézóba, vagy éppen magába a Gerbeaud-ba!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X