Főoldal > EGÉSZSÉG > 10 titokzatos tény a flörtölésről

10 titokzatos tény a flörtölésről

párkapcsolatszerelemszexwellness
0

Írta:

1. A flört egészséges. Kutatások szerint azoknak, akik rendszeresen flörtölnek, erősebb az immunrendszerük fehérvérsejtjeik magasabb száma miatt. 2. Tudósok szerint pontosan ötvenkét flörtjelzés létezik.Ezek közül a leggyakoribb a haj kacér dobálása. 3. Nem mindegy, hol flörtölsz! A flörtölés nem is olyan veszélytelen, ha például New Yorkban űzöd: egy elavult törvény szerint ugyanis akár huszonöt dollárra […]

1. A flört egészséges.
Kutatások szerint azoknak, akik rendszeresen flörtölnek, erősebb az immunrendszerük fehérvérsejtjeik magasabb száma miatt.

2. Tudósok szerint pontosan ötvenkét flörtjelzés létezik.
Ezek közül a leggyakoribb a haj kacér dobálása.

3. Nem mindegy, hol flörtölsz!
A flörtölés nem is olyan veszélytelen, ha például New Yorkban űzöd: egy elavult törvény szerint ugyanis akár huszonöt dollárra büntethető az a férfi, aki szemérmetlenül bámul egy ismeretlen nőt.

4. Mi a legjobb hely a flörtölésre?
Talán éppen az autód a dugóban: egy amerikai felmérés szerint az emberek több mint fele flörtölt már szomszédjával egy másik kocsiban – az esetek egy harmadában a szemezésből randi is lett!

5. A flörthöz nem is kell találkozni!
Beszámolók szerint az internetes csatornák is kedveznek a műfajnak.

0009011_1.jpg ()

6. Régi korokban, mikor az erkölcsök még sokkal szigorúbbak voltak, különös találékonyságra volt szüksége a csábítóknak.
A szív közelében kinyitott legyező azt jelentette: elnyerted a szívemet! Az ajkakhoz érintett félig nyitott legyező titkos csók lehetőségét üzente. A nyitott legyező mögé rejtett tekintet elárulta: szeretlek! Míg az egymás után bizalmasan többször kinyitott és becsukott legyező arról panaszkodott: kegyetlen vagy!

7. Manapság legyezők helyett a mobiloké a főszerep.
Egy kutatás szerint minden második ember használja telefonját szexi üzenetekhez, hogy fenntartsa az izgalmat szerelmi életében.

8. Vigyázat, jóból is megárt a sok!
A leggyakoribb hiba, amit a flörtölők elkövetnek, hogy túl sokáig tartják fenn a kihívó szemkontaktust.

9. És sajnos nem minden az, aminek látszik.
Szakértők szerint gyakori egy pusztán barátságos gesztus félreértelmezése, mikor valaki a hétköznapi kedvességet véli felhívásnak egy táncra.

10. A világon mindenhol flörtölnek.
Lehet, hogy egy magyar és egy thai nő semmi másban nem hasonlít egymásra, de mikor szeretnék a figyelmet kicsit felhívni magukra, ugyanazokhoz a mozdulatokhoz folyamodnak: mosolyognak, felvonják a szemöldöküket, majd elfordítják a tekintetüket és kacarásznak. Sőt, még az állatok is csábítanak: madarak, hüllők, de még a halak is megtalálják a módját, hogy felcsigázzák társaikat. Flörtre fel! Miért pont te maradnál ki a föld legizgalmasabb romantikus játékából?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X