Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tipp randizáshoz

5 tipp randizáshoz

párkapcsolatrandiszex
0

Írta:

Ellaposodott a kapcsolatod? Nem várod már annyira az estéket, amikor pároddal végre együtt lehettek? Lehet, hogy az ok a monotónia. Ha nap mint nap ugyanaz a forgatókönyv – vacsora, tévé, alvás –, akkor könnyen előfordulhat, hogy a szerelem ellenére úgy érzed, unatkozol a másik társaságában. Ne hagyd, hogy idáig fajuljon a dolog, inkább szervezz izgalmasabbnál […]

Ellaposodott a kapcsolatod? Nem várod már annyira az estéket, amikor pároddal végre együtt lehettek? Lehet, hogy az ok a monotónia. Ha nap mint nap ugyanaz a forgatókönyv – vacsora, tévé, alvás –, akkor könnyen előfordulhat, hogy a szerelem ellenére úgy érzed, unatkozol a másik társaságában. Ne hagyd, hogy idáig fajuljon a dolog, inkább szervezz izgalmasabbnál izgalmasabb közös programokat! Randitippjeinkből megtudhatod, hol fogjátok magatokat a legjobban érezni!

Legyetek extrémek!

0010764_1.jpg ()

Ha igazán bátor vagy, és párod sem ódzkodik az extrém sportoktól, akkor ideje közösen kipróbálnotok pár olyan dolgot, amit eddig még soha: például az ejtőernyős ugrást, a vadvízi evezést vagy a bungee jumpingot! A felszabaduló adrenalin jótékony hatással lesz a kapcsolatotokra, mert ez az a hormon, amely a szerelembe esésben is óriási szerepet játszik!

Tippünk:
Hogy ne csak az érzés maradjon meg bennetek, kérjetek felvételt a nagy kalandról! Ma már számos klub hirdet olyan lehetőséget, hogy ugrásotokat megörökítik egy kamerával, a DVD-t pedig nektek ajándékozzák!

Tanuljatok meg táncolni!

Egy igazi pörgős, odasimulós latin tánc: mi lehetne izgatóbb ennél, és mi alapozhatna meg jobban egy vad éjszakát? Úgyhogy ha még nem tudtok táncolni, akkor itt az ideje, hogy megtanuljatok! Jelentkezzetek egy tánctanfolyamra, ahol amellett, hogy elsajátíthatjátok az alaplépéseket, akár pár kilót le is dolgozhattok a feleslegből!

Tippünk: Ha nincs elég időtök egy egész tanfolyamra, akkor látogassatok el egy salsa klubba, ahol igazán jót bulizhattok együtt! Az est elején a tanárok megmutatják a salsa lépéseit, aztán pedig finom italok mellett tiétek a pálya, hogy be is gyakoroljátok a világ egyik legérzékibb táncát!

Kényeztessétek a testeteket!

Néha engedjetek a luxusnak, és kényeztessétek magatokat! Erre a legjobb helyszín egy a sok-sok wellness hotel közül, ahol mindent megkaptok, mi szem-szájnak ingere: isteni ételeket, frissítő masszázst, jobbnál jobb medencéket! Egyszer feltétlenül ki kell próbálnotok, milyen finom pezsgőt inni egy pezsgőfürdőben!

Tippünk: Az igazi feltöltődés az egy két-három napos lazítás, de ha olcsóbban szeretnétek megúszni a pihenést, akkor válasszatok egy helyi hotelt, ahol szállást nem kell kérnetek, csak egynapos belépőt a fürdőkomplexumba!

Legyetek újra gyerekek!

A komoly hétköznapok után néha igazán jól esik lazítani, és kicsit gyerekké válni újra! Szánjatok egy napot a gyerekkor örömeire: menjetek el vidámparkba, állatkertbe vagy cirkuszba, kóstoljátok meg újra a régi nagy kedvencet, a vattacukrot, és nevessetek nagyokat magatokon! Tudományosan alátámasztott tény, hogy a közös nevetés csökkenti a stresszt,  közelebb hozza az embereket egymáshoz, és a köztük lévő feszültséget is feloldja! Használjátok ki ezt a jótékony hatást!

Tippünk: Ha borongós az idő, és nem tudtok sehova se menni, akkor is érdemes minél többet nevetnetek, ugyanis a felhőtlen kacagás jó hatással van az immunrendszerre és a vérnyomásra. Kölcsönözzetek ki egy jó vígjátékot, és nézzétek meg együtt!

Adjatok időt magatoknak!

Néha egy tökéletes együtt töltött naphoz nem is kell elmenni sehova, elég otthon maradni és élvezni a semmittevést, a pihenést, a beszélgetéseket! Jelöljetek ki legalább kéthetente egy olyan alkalmat, amikor reggeltől estig csak egymásra figyeltek: aludjatok sokáig, majd szép komótosan reggelizzetek meg az ágyban, majd üljetek be egy kád illóolajos, forró vízbe, és beszélgessetek! Nagyon jól fog esni mindkettőtöknek!

Tippünk: Hogy ezen a napon a szex is különleges legyen, tegyél a fürdővízbe néhány csepp ylang-ylangot, jácint- vagy jázminolajat. Ezek növelik a szexuális kedvet, serkentik a nemi hormonok termelődését és fokozzák a libidót!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X