Főoldal > EGÉSZSÉG > Kicsi a melled? Így állítsd össze a ruhatárad!

Kicsi a melled? Így állítsd össze a ruhatárad!

divatkicsi mellmelltartópush up
0

Írta:

Alapdarab: melltartó szivaccsal?A kis mellű nők körében megoszlanak a vélemények a szivacsos melltartókról. Vannak, akik ezen ruhadarab nélkül ki sem mennének az utcára, mert csak ebben érzik magukat jól, és vannak olyanok is, akik semmi pénzért nem csinálnának magukból kitömött bábut, inkább a ruhák fazonjával, mintázatával operálnak. Akárhogy is vélekedsz a szivacsos melltartóról, el kell ismerned, […]

Alapdarab: melltartó szivaccsal?
A kis mellű nők körében megoszlanak a vélemények a szivacsos melltartókról. Vannak, akik ezen ruhadarab nélkül ki sem mennének az utcára, mert csak ebben érzik magukat jól, és vannak olyanok is, akik semmi pénzért nem csinálnának magukból kitömött bábut, inkább a ruhák fazonjával, mintázatával operálnak. Akárhogy is vélekedsz a szivacsos melltartóról, el kell ismerned, hogy nagyszerű találmány! A legtöbb fajta igazán kényelmes, és egyáltalán nem kelt feltűnést, nem hat egészségtelenül. Arra vigyázz, hogy a választásnál ne ess át a ló túloldalára: ha kicsi is a melled, ne akarj egy melltartószivacs által bombakeblűnek látszani, mert ezzel csak eltúlzod a látványt!

A megfelelő felső
Ha felsőkről van szó, számtalan lehetőség közül választhatsz. Bátran vegyél fel olyan felsőt, mely szabadon hagyja a vállad, és azzal sem vétesz nagyot, ha széles és nagyobb nyakkivágású pólót választasz. A nagy kivágások nagyobbá teszik a kilátszó testrészt és ugyanezt teszik melleiddel is. Ugyancsak előnyödre válnak a magas nyakú, de rövid ujjú vagy ujjatlan felsők – garbók vagy félmagas nyakúak egyaránt.
Kerüld viszont a V-kivágású pólókat, mert ezekkel épp felhívod kis melleidre a figyelmet.

0012220_1.jpg ()

Egyrészes ruhák kis mellekre
A számodra legjobb ruhák mindössze egy-két különleges elemmel rendelkeznek. Legyen magason felsliccelt vagy bolondítsd meg figyelemfelkeltő ékszerrel, esetleg a háta legyeb rafináltan kivágott. Ha semmiképp sem szeretnéd takargatni magad, a következő megoldással érheted el a legjobb hatást: válassz magas nyakú, lehetőleg ujjatlan ruhát, mely fényes – kissé átlátszó - anyagból készült. Igazán hódító leszel benne, meglátod!

Segít a fodor?
Bizony-bizony! Egy jól eltalált fodor vagy berakás segíthet abban, hogy kis melleid optikailag nagyobbnak hassanak. Arról azonban mindenképp győződj meg, hogy a fodrot te viseled és nem a fodor visel téged! Ez azt jelenti, hogy óvakodnod kell a túlzottan hangsúlyos részletektől, egy-két fodornál ne legyen több. Kerüld a túl boggyos ujjakat, a fodros nyakkivágást! A fodor, a csipke mindig ott legyen, ahol nagyítani szeretnéd magad: vagyis a melled környékén!

Nem ajánlott
Ahogy fent is olvashattad, a ruhatáradból főként a mélyen, V-kivágásban dekoltált ruhákat kell mellőznöd. Ezek ugyanis csak oda irányítják a szemet, ahol neked sajnos épp nem nagyon van mit mutogatnod.

A te fegyvered
Akár hiszed, akár nem: a te lehatásosabb fegyvered épp a kis melled! Olyan ruhákat is hordhatsz ugyanis, amiket a nagymellűek nem viselhetnek. Hisz te nyugodtabban kimehetsz az utcára akár melltartó nélkül is, így szinte gátlástalanul válogathatsz az extrém fazonok, különleges, pánt nélküli darabok közt. Emeld ki a hátad: válassz olyan ruhát, mely szabadon hagyja a hátad, ettől leszel igazán szexi!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X