Főoldal > EGÉSZSÉG > A legjobb pasizós helyszínek nyárra

A legjobb pasizós helyszínek nyárra

párkapcsolatszerelemszex
0

Írta:

Langyos nyári esték, vad szemezések és forró ölelések – a flörtölésre, ismerkedésre talán a nyár a legalkalmasabb évszak, hiszen ilyenkor a vastag ruháink mellett egy kicsit a lelki „védőpáncéljainktól” is megszabadulunk. Mindegy, hogy a Balatonon, valamelyik görög szigeten vagy egy könnyűzenei fesztiválon töltöd a szabadságod – összegyűjtöttük a nyár legjobb pasizós helyszíneit, hogy a szerelem […]

Langyos nyári esték, vad szemezések és forró ölelések – a flörtölésre, ismerkedésre talán a nyár a legalkalmasabb évszak, hiszen ilyenkor a vastag ruháink mellett egy kicsit a lelki „védőpáncéljainktól” is megszabadulunk.
Mindegy, hogy a Balatonon, valamelyik görög szigeten vagy egy könnyűzenei fesztiválon töltöd a szabadságod – összegyűjtöttük a nyár legjobb pasizós helyszíneit, hogy a szerelem bárhol rád találjon!

Azok a csodálatos görög fiúk – hódíts a tengerparton!
Tedd a szívedre a kezed: amikor a tengerparti nyaralást tervezgetted, titkon arról álmodoztál, hogy esténként egy olasz vagy egy görög szívtipró sugdos majd szerelmes szavakat a füledbe?
Ha igazi „flörtölős” nyaralásra vágysz, akkor a legjobb, ha a barátnőiddel utazol – ugyan melyik latin macsó tudna ellenállni három-négy, magát falatnyi bikiniben süttető, gyönyörű magyar lánynak?
Az efféle románcok egyetlen hátulütője az, hogy a hazautazással általában a szerelemnek is vége szakad – a több ezer kilométeres távolság ugyanis a legtöbbször mindkét félnek leküzdhetetlen akadályt jelent.

0012482_1.jpg ()

Egy igazi klasszikus – kaland a Balatonon
Lehet, hogy a tenger vize mélyebb, kékebb és tisztább, mint a Balatoné – a füredi vagy siófoki éjszakák hangulata azonban semmi máshoz nem hasonlítható.
Biztosan ismered a slágert: „ültünk a mólón, és néztük, hogy járja a táncát a vízen a fény…” Lehet, hogy a balatoni kalandod csupán néhány napig tart majd, de elképzelhető, hogy egy hullócsillagos éjszakán, a tó partján csókol meg először életed szerelme. Az biztos, hogy ezek az élmények „életmentőek” lesznek, amikor a szürke és ködös novemberi reggelen hirtelen eszedbe jutnak…

Összebújás a sátorban – románc a fesztiválon
Könnyűzenei fesztiválokból idén sem lesz hiány – dobáld be a legszükségesebbeket a hátizsákba, kapd föl a szandált, és indulás! Ilyenkor nem számít, ha nem vagy rendesen kisminkelve, vagy ha két napja már fürödni sem tudtál rendesen – most végre megtudhatod, mit neveztek a virággyerekek anno szabad szerelemnek!
A féktelen bulizás ellenére azért ne felejts el magadra és az értékeidre vigyázni – jól gondold meg, kit engedsz be a sátradba és a hálózsákodba!

0012482_2.jpg ()

Túlélési stratégia a barátnőd esküvőjén: pasizz be te is!
Nincs rosszabb, mint szingliként a legjobb barátnőd vagy valamelyik unokatestvéred esküvőjét végigülni – ezen csak az segíthet, ha ott helyben felszedsz egy szimpatikus, szintén egyedülálló fiatalembert.
Ha elég kitartó vagy a szemezésben, akkor a srác előbb-utóbb biztosan felkér táncolni – mivel lakodalomban vagytok, ez most egyáltalán nem ciki. Ha ő is unatkozik, akkor nyert ügyed van.

Nyaralás helyett – flörtölés szabadtéri szórakozóhelyeken
Akkor se keseredj el, ha idén sem a tengerpartra, sem a Balatonra nem mész nyaralni, és még esküvőre sem hívtak – pasizásra itthon is bőven lesz lehetőséged! Akár a hajnalig nyitva tartó kerthelyiségekben ücsörögtök a barátaiddal, akár egy forró hangulatú szabadtéri koncertre látogatsz el – ha elég szemfüles és nyitott vagy, hajnalban már kéz a kézben sétálhattok a Duna-parton a környék leghelyesebb fiújával…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X