Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 ok, ami az álompár válásához vezethetett

3 ok, ami az álompár válásához vezethetett

madonnapárkapcsolatszexválás
0

Írta:

A 7 és fél éves házasságnak minden bizonnyal az vet véget, hogy mára mindkét fél szinte teljesen külön életet él. Bár Madonna és rendező férje is mindent megtettek azért, hogy szerelmük örökre lángoljon, mára úgy gondolják, hogy nincs tovább. Ami elmúlt, azt nem lehet visszahozni, és nem szabad erőltetni az együttélést. Lássuk, milyen okok vezethettek […]

A 7 és fél éves házasságnak minden bizonnyal az vet véget, hogy mára mindkét fél szinte teljesen külön életet él. Bár Madonna és rendező férje is mindent megtettek azért, hogy szerelmük örökre lángoljon, mára úgy gondolják, hogy nincs tovább. Ami elmúlt, azt nem lehet visszahozni, és nem szabad erőltetni az együttélést.

Lássuk, milyen okok vezethettek a sztárpár kapcsolatának megromlásához és végéhez:

1. lehetséges ok:
Madonna az utóbbi időben vagy turnézott és járta a világot. Ha nem turnézott, akkor minden szabadidejét az edzőteremben töltötte, hogy megpróbálja tökéletes formában tartani a testét. Mindeközben teljesen elhanyagolta férjét.

2. lehetséges ok:
Bár minden fórumon tagadták, sokan sejteni vélik, hogy történt valami, amit nem lehet csak úgy elfelejteni.  Alex Rodriguez pályáját ugyanaz a menedzser terelgeti, mint Madonnáét. Sokan arra gyanakodnak, hogy Madonna erős vonzalmat érez a nős zenész iránt, ez a vonzalom pedig kölcsönös és hozzájárulhatott ahhoz, hogy Madonna elválik a filmrendezőtől.

3. lehetséges ok:
A házasságban Madonna viselte a nadrágot – talán ez is egy olyan momentum, ami egy erős és határozott férfit úgymond menekülésre késztet. Való igaz: az énekesnő vajmi kevés teret engedett férjének az utóbbi időben a döntéshozás, családfenntartás terén.

Kép forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

edzőterem

Egy edzőterem nőktől – nőknek! (x)

Írta:
0

Mi nők gyakran nem vagyunk megelégedve a külsőnkkel. Ennek okairól lehet vitatkozni, de a tényen nem változtat. Aki változtatna a külsején, egészségesebben élne, jellemzően elkezd sportolni. Azonban a legtöbb edzőterem nem kifejezetten támogatja azokat a nőket, akik kihagyás után, idősebb korban, nem a legnagyobb önbizalommal mozognának.

Kövess Facebook-on!
X