Főoldal > EGÉSZSÉG > Trendi pasit szeretnél? 5 őszi divattipp

Trendi pasit szeretnél? 5 őszi divattipp

divatöltözködéspasiruhatrend
0

Írta:

Ugye te már beszerezted az ősz legdivatosabb, legszexisebb ruháit magadnak? Akkor jöhet a pasid felöltöztetése! Nehéz dolgod lesz, a férfiak többsége ugyanis nehezen adja meg magát a legújabb divatirányzatoknak. Pedig az idei trend elegáns, kifinomult és szexis! 1. tipp: sportos helyett elegáns!Akármennyire is szereti a pasid az edzőcipőt, a melegítőt és a pólót, idén le […]

Ugye te már beszerezted az ősz legdivatosabb, legszexisebb ruháit magadnak? Akkor jöhet a pasid felöltöztetése! Nehéz dolgod lesz, a férfiak többsége ugyanis nehezen adja meg magát a legújabb divatirányzatoknak. Pedig az idei trend elegáns, kifinomult és szexis!

1. tipp: sportos helyett elegáns!
Akármennyire is szereti a pasid az edzőcipőt, a melegítőt és a pólót, idén le kell mondania a sportos öltözékről – persze csak az edzőtermen kívül! A trendi férfi most ugyanis inkább elegáns, mint sportos! Póló helyett ing, sportcipő helyett elegáns bőrcipő, dzseki helyett pedig szövet- vagy bőrzakó – ezek az őszi divat alapdarabjai!

2. tipp: válaszd a metált!
A női divathoz hasonlóan idén a férfi ruhadarabok is fényesek, metálosak lesznek – igaz ez az ingekre, a nyakkendőkre és a nadrágokra is! Nyugodtan vásárolj a pasidnak bőr- és szatén ruhadarabokat, de tankold fel a ruhatárát vastag, kötött gyapjúpulóverekkel is, különösen izgalmas és trendi hatást kelthetsz a kétféle anyag kombinálásával! Farmerból lehetőleg minél sötétebbet és fényesebbet válasszatok, a kordbársony helyett azonban inkább a szövetet részesítsétek előnyben!

0014445_1.jpg ()

3. tipp: öltöztesd vörösbe!
Az ősz férfi divatszíne egyértelműen a vörös, a fekete és a szürke! A piros selyeming ugyan ebben most is divatjamúltnak számít, egy vörös garbó vagy egyszerű kötött pulóver tökéletes választásnak bizonyul majd! Arra azonban figyelj oda, hogy kedveseden maximum egy intenzív színű ruhadarab legyen, a többi legyen fekete vagy szürke! Most jöhet a szürke minden árnyalata: a nikkeltől és az ezüstszíntől kezdve az antraciton át a sötétszürkéig! 

4. tipp: felejtsd el a bő szabást!
A nagy világmárkák tervezői idén sutba dobták a bő szabást, helyette a testhez álló ruhadarabok kerültek előtérbe a férfidivatban is! Mindegy, hogy nadrágról, pulóverről vagy ingről van szó, a buggyos, zsákszerű daraboknak leáldozott, úgyhogy gyorsan selejtezd ki kedvesed bőszárú, 90-es éveket idéző hip-hop gatyáit és óriási, kapucnis pulóvereit! Aki igazán divatosan akar kinézni, az most szűkített inget és farmert vesz fel – ám vigyázat, egy kis edzés elkel a vásárlás előtt, ezekkel a ruhadarabokkal ugyanis a sörpocakot lehetetlenség eltakarni!

5. tipp: trendi a jófiús stílus!
Ősszel tovább hódítanak a főiskolás hangulatot idéző jófiús ruhadarabok: a tavalyi trendhez hasonlóan az egyszínű ing V-nyakú, kockás pulóverrel idén is sláger lesz! A pasik ehhez az összeállításhoz többféle nadrágot is húzhatnak, a pulcsi-ing kettőshöz jól illenek a szűkebb szabású, egyszerű farmerek és a szövetnadrágok is!

+1 tipp: tiltott ruhadarabok

  • világos színű zsebes farmer
  • pufidzseki
  • kockás flaneling
  • kapucnis, feliratos pulóver
  • bő póló

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X