Főoldal > EGÉSZSÉG > Mikor kerüld az anális szexet?

Mikor kerüld az anális szexet?

férfiorgazmuspárkapcsolatszex
0

Írta:

Elméletileg igen, a gyakorlatban azonban sokaknak gondot okozhat az anális szex. Vannak ugyanis olyan egészségügyi problémák, amelyek esetén kifejezetten tilos a szeretkezés ezen formáját választanotok. Lássuk mire kell figyelnetek, és mit tehettek annak érdekében, hogy kellemes legyen az együttlét. Mire figyelj? Kerüld az anális szexet, ha aranyérrel vagy más végbélproblémával küzdesz, mert óriási fájdalmat, és erős vérzést okozhat a […]

Elméletileg igen, a gyakorlatban azonban sokaknak gondot okozhat az anális szex. Vannak ugyanis olyan egészségügyi problémák, amelyek esetén kifejezetten tilos a szeretkezés ezen formáját választanotok. Lássuk mire kell figyelnetek, és mit tehettek annak érdekében, hogy kellemes legyen az együttlét.

0015148_1.jpg ()

Mire figyelj?

  • Kerüld az anális szexet, ha aranyérrel vagy más végbélproblémával küzdesz, mert óriási fájdalmat, és erős vérzést okozhat a behatolás!
  • Az anális szexet akkor sem szabad túlzásba vinni, ha a végbél egészséges – a túl gyakori behatolástól ugyanis a záróizmok kitágulhatnak, ami további egészségügyi problémákat okozhat.

Tipp: Aki nem gyakran, de rendszeresen szexel ilyen módon, annak jobban oda kell figyelnie a táplálkozására – a nem megfelelő ételek fogyasztása következtében fellépő bélproblémák (például székrekedés miatt kialakuló aranyér) ugyanis megkeseríthetik az együttlétet. Fogyassz minél több rostban gazdag ételt: gyümölcsöket, zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X