Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 ajándéktipp nőknek – a wellness jegyében

5 ajándéktipp nőknek – a wellness jegyében

ajándékférfikarácsonypárkapcsolat
0

Írta:

Minek vásárolnál édesanyádnak vagy a többi nőrokonnak egy-egy újabb felesleges dísztárgyat? Ha nem akarod, hogy az idei karácsonyi meglepetésed is a szekrényben végezze felbontatlanul, válassz inkább hasznos, egészséges ajándékokat! 1. Teacsomag Állíts össze nőrokonaidnak, barátnőidnek személyre szabott gyógyteacsomagot! Sokat dolgozó, stresszes rokonaidnak citromfűből vagy veronikafűből, fáradékony szeretteidnek csalánlevélből, fejfájósoknak pedig hársfavirágból készült teát ajándékozz! A teafüvet […]

Minek vásárolnál édesanyádnak vagy a többi nőrokonnak egy-egy újabb felesleges dísztárgyat? Ha nem akarod, hogy az idei karácsonyi meglepetésed is a szekrényben végezze felbontatlanul, válassz inkább hasznos, egészséges ajándékokat!

1. Teacsomag

Állíts össze nőrokonaidnak, barátnőidnek személyre szabott gyógyteacsomagot! Sokat dolgozó, stresszes rokonaidnak citromfűből vagy veronikafűből, fáradékony szeretteidnek csalánlevélből, fejfájósoknak pedig hársfavirágból készült teát ajándékozz! A teafüvet aromaőrző, szép anyagból készült tasakba tedd, és írj mellé egy személyes hangvételű „használati utasítást” is!
Kinek: nagynéninek, nagymamának, édesanyádnak
Mennyiért: 200-300 forinttól

2. Kényeztető hétvége

Kimerültnek és fáradtnak látod édesanyádat, nővéredet, barátnődet? Ha van lehetőséged arra, hogy egy kicsit többet költs karácsonyi ajándékra, és úgy érzed, igencsak rájuk férne egy kis kényeztetés és mozgás, foglalj le nekik egy kényeztető wellness-hétvégét! Töltsetek együtt pár csajos napot! A legtöbb belföldi hotelben széles a szolgáltatások köre – szaunát, gyógyfürdőt, masszázsszalont és edzőtermet mindenhol találsz. Mivel általában többféle csomag közül választhatsz, az ajándék beszerzése előtt óvatosan puhatold ki, milyen kezelésekre és mozgásformákra vágynak szeretteid a legjobban! 
Kinek: édesanyádnak, nővérednek, a legjobb barátnődnek
Mennyiért: 20-30 ezer forint/fő/2-3 éjszaka ártól  

0016150_1.jpg ()

3. Jógabérlet 

A jógabérlet tökéletes ajándék azoknak, akik nagyon nehezen birkóznak meg a mindennapi stresszel, ráadásul keveset is mozognak – munkamániás rokonoknak, barátoknak kötelező ajándék! Ugyan az első pillanatban sokan idegenkednek a jógától, ha egyszer részt vesznek egy nyugtató, pihentető, lazító foglalkozáson, később is jógáznak majd! Sok wellnessközpontban vásárolhatsz olyan arcképes bérletet, amellyel más órákon – gerinctornán, aerobikon vagy táncaerobikon – is részt vehet a megajándékozott. 
Kinek: stresszes barátnőknek, testvérnek
Mennyiért: öt alkalmas jóga bérlet 5000-6000 forinttól 

4. Korcsolya

Nincs is hangulatosabb téli sport a korcsolyázásnál - a legjobb barátnőiddel róni a köröket pedig még jobb! Ha eddig még nem próbálták ki a jeges élvezetet, most ráveheted őket egy ajándék korcsolyával! Tudakold meg, mekkora a lábuk, és pár hét múlva már együtt utánozhatjátok az Európa-bajnokok legszebb mozdulatait!
Kinek: barátnőknek
Mennyiért: 8000-9000 forinttól

5. Aromás testolaj

A szokásos, előre csomagolt testápolók helyett idén vásárolj természetes alapanyagokból és aromákból készült testolajat! A benne lévő növényi olajok megkötik a bőrben a nedvességet, a gyógynövények illóolajai pedig a lélekre is jó hatással vannak – ellazítanak, megnyugtatnak!
Kinek: testvéreknek, távolabbi nőrokonoknak
Mennyiért: 2000-3000 forinttól

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X