Főoldal > EGÉSZSÉG > Így lehetsz ideális partner!

Így lehetsz ideális partner!

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

Úgy érzed, nem tudsz megfelelni a pasid elvárásainak, mert egyszerre kellene bámulatos szeretőnek, tökéletes háziasszonynak és szellemi partnerének is lenned? A férfiak nagyon sok elvárást támasztanak a nőkkel szemben – ha szeretnél ideális társa lenni a kedvesednek, akkor tudnod kell, mit becsülnek a nőkben leginkább a pasik. Most eláruljuk, mi a tökéletes partner hat legfontosabb […]

Úgy érzed, nem tudsz megfelelni a pasid elvárásainak, mert egyszerre kellene bámulatos szeretőnek, tökéletes háziasszonynak és szellemi partnerének is lenned? A férfiak nagyon sok elvárást támasztanak a nőkkel szemben – ha szeretnél ideális társa lenni a kedvesednek, akkor tudnod kell, mit becsülnek a nőkben leginkább a pasik. Most eláruljuk, mi a tökéletes partner hat legfontosabb tulajdonsága!

1. Légy önálló!

Szeretnél minél több időt a kedveseddel tölteni, de ő úgy érzi, megfojtja a ragaszkodásod? A „majomszeretet” egy idő után fárasztóvá válik, ezért ha nem akarod, hogy a pasid idő előtt eltűnjön az életedből, meg kell tanulnod kicsit önállóbbnak lenni! Próbáld jól érezni magad a párod nélkül is! Sportolj, keress valami új hobbit, és időnként menj bulizni a barátnőiddel is! A független és magabiztos nőket a férfiak sokkal jobban megbecsülik, így a változás a kapcsolatodnak is biztosan jót tesz majd!

2. Tudd, hogy mire vágyik az ágyban!

A kedvesed szinte minden este vágyik egy kis összebújásra, és szívesen kipróbálna újdonságokat is, de neked alig kedved a szexhez, és akkor is inkább a megszokott pózoknál maradnál? Ha a szexuális igényeitek nagyon különböznek egymástól, az súlyos problémákhoz és akár szakításhoz is vezethet. Nem kell lepedőakrobatának lenned, de próbálj meg egy kicsit nyitottabb lenni a szexben – tudd, hogy mire vágyik a partnered, és mindig mondd el te is, hogy mit szeretnél!

0015990_1.jpg ()

3. Tanuld meg elengedni!

Idegesít, hogy a kedvesed péntekenként a haverjaival megy sörözni, ahelyett, hogy veled töltené az idejét? Mielőtt megsértődnél, gondolkozz el egy picit! Te vajon mit szólnál, ha a párod is szóvá tenné, amiért te minden héten bevásárló-túrát rendezel a legjobb barátnőddel?A kapcsolatotok nem attól lesz jó, ha a szabadidőtök minden pillanatát együtt töltitek – sokkal fontosabb, hogy mindketten élvezzétek, amikor végre kettesben vagytok! Ne akard elrabolni a párodat a barátaitól, használd ki inkább a szabadságot, és szervezz te is egy igazi csajos bulit!

4. Törődj magaddal is!

Nem kell manöken-alkatúnak és tökéletes bőrűnek lenned ahhoz, hogy a kedvesed vonzónak találjon, mert  téged, és nem Heidi Klumot választotta párjául, nem igaz? A kisebb-nagyobb testi hibákat a férfiak sokkal könnyebben megbocsájtják (sőt, megszeretik) mint az ápolatlanságot. A pasik ugyanis hosszú évek után is elvárják, hogy párjuk csinos és jólöltözött legyen! Adj a megjelenésedre akkor is, ha otthon vagy, vagy épp csak a sarki a boltba ugrasz le! A kinyúlt póló és a szakadt mackó helyett szerezz be valami nőies szabadidőruhát, így kedvesed is mindig szexinek láthat majd!

5. Tiszteld benne a férfit!

Lehet, hogy a baráti társaságotokban kedvesed a női egyenjogúság élharcosa, de otthon biztosan elvárja, hogy a teremtés koronáját tiszteld benne…A pasik szeretik azt érezni, hogy a szavaiknak súlya van, ezért még akkor is hallgasd végig a kedvesedet, ha nem mindenben értesz vele egyet! A kritikáidat óvatosan, árnyaltan fogalmazd meg, és lehetőleg ne a családotok vagy a barátaitok előtt szállj vitába vele, mert ezzel tökéletesen aláásnád a férfiúi önértékelését!

6. Ne légy házsártos!

A párod sáros lábbal trappolt be a nappaliba és megint szerteszét hagyta a zoknijait? Mielőtt patáliát csapnál, vegyél egy mély lélegzetet – a férfiak ugyanis nagyon nehezen viselik a párjuk zsörtölődését! Ha tartós kapcsolatra vágysz, akkor sürgősen pusztítsd el magadban a házisárkányt! Morgolódás helyett magyarázd el a kedvesednek, mennyi vesződséget okoz neked, amikor a munka után még az ő holmijait is neked kell rendbe tenned! Hidd el, türelemmel és az őszinte, nyílt beszéddel sokkal többre mész majd, mintha csak a magadét hajtogatnád!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X